SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başka Hastanede Doktora Hesap Sorunca

A- A+ PAYLAŞ

Doktor tarafından yazılan ilacın yararını görmediği gerekçesiyle, başka bir hastane ve başka bir doktora "kafa tutan" şahıs, şikayet üzerine gözaltına alındı.

İddiaya göre, olay; Devlet Hastanesi Cildiye Polikliniği'nde meydana geldi. İ.G. adlı şahıs, sırası olmadığı halde, poliklinikte muayene yapan Dr. Ziya K.'nın yanına geldi ve yazılan ilacın faydası olmadığını söyledi. Dr. K., karnedeki ilacın Turgut Özal Tıp Merkezi'nden yazıldığını görünce, "İlacı kim yazdıysa, git onunla görüş" dedi ve bunun üzerine şahsın, doktora hakaret ve tehditte bulunduğu bildirildi.

Doktorun şikayeti üzerine gözaltına alınan İ.G. ise suçlamaları kabul etmeyip, kendisinin doktordan şikayetçi olduğunu söyledi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız