SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başka İsimle Devam Edecek

0
Güncellendi - 2017-06-19 18:43:51
Başka İsimle Devam Edecek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’yı Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil eden İnönü Üniversitesispor Kulübü’nün yeni sezonda satın alınarak başka biri isimle devam edeceği öğrenildi.

Kulübün, İnönü Üniversitesi bütçesine ek yük oluşturması nedeniyle sportif faaliyetlerine son verilerek kapatılması ya da satılması kararı verilmişti. Bu kararın ardından 60 bin TL’lik bir teklif alan kulüp yönetiminin, bu teklife sıcak bakmadığı ortaya çıktı. İkinci teklifi de Malatya’da faaliyet gösteren bir amatör kulübün yapacağı öğrenilen İnönü Üniversitesi’nin birkaç gün içerisinde el değiştirebileceği ifade edildi. Bölgesel Amatör Lig’e geçen yıl yükselen İnönü Üniversitesi futbol takımı, ilk sezonunda başarılı bir performans sergileyerek ligi güçlü takımlar arasında 6. sırada tamamlamıştı.

İnönü Üniversitesispor yönetiminin de bu gelişmelerden sonra kulübü kapatma düşüncesinden vazgeçtiği, Malatya’nın BAL’daki temsili noktasında kulübün başka bir isimle lige devam etmesinin daha doğru olacağı kararını aldığı öğrenildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Venkli Abuzer (6 yıl önce)
    Malatya’nın BAL’daki temsilcisi İnönü Üniversitesispor'un "1932 Malatyagücü" ismiyle lige devam etmesi daha doğru olacaktır. Saygılarımla..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (6 yıl önce)
    Görevini tamamladı yapacağını yaptı yesilyurdu şampiyonluktan etti bari onceden bu kararı alsada arguvan bala çıksaydı sayın rektöre teşekkür ediyorum iyiki kapattı
    0
    0
    Yanıtla