SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Başka Malatyalı da Var'

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:09:11
'Başka Malatyalı da Var'
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, "Aziz milletimizin verdiği güçle 2023 hedefimize azim, kararlılık ve hizmet aşkıyla yürümeye devam edeceğiz" dedi. 

Kendilerinin de Malatya’da AKP'ye gönül vermiş delegeler ve partililerle katıldıkları AKP'nin 4. Olağan Büyük Kongresi'ni değerlendiren Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, "AK Parti'nin kongresinden ziyade bölgesel bir kongre olduğunu gördük. Çünkü, devlet adamları da kongremize iştirak etmişti. Dünyada ve bölgede izlenen bir parti olduğunu bir kez daha gördük. 2023 hedefinin yanı sıra, 2071'in gençlerimiz için geleceğimiz için önemli olduğunu vurguladılar" ifadelerini kullandı.

"MKYK’ya bizden Öznur hanımın tekrar seçilmesi önemlidir" diyen Tüfenkçi, "Ayrıca Malatyalı olan başka partililerimiz de var. Türkiye’yi 2023’e taşıyacak ak kadroları oluşturan yeni isimler MKYK’ya girdi. Türkiye’nin yeni anayasasının hazırlanmasında etkin rol alacak Osman Can ve profesörler de yeni kadroda yer aldılar. Biz ileri demokrasiyi isteyen, özgürlükçü bir yapı isteyen yeni kadrolarla Türkiye’yi 2023 hedefine ulaştıracağız. Aziz milletimizin verdiği güçle 2023 hedefimize azim, kararlılık ve hizmet aşkıyla yürümeye devam edeceğiz. AK Parti bu kongreyle milletin partisi ve birliğin adresi olduğunu bir kez daha gösterdi" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız