SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Başka Nemrut Yok..'

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) heyeti, Malatya'ya gezi programı düzenledi.

TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy ve heyetinin Malatya'ya gelerek önce Vali Ulvi Saran'ı makamında ziyaret etti.

Valilik'te basın mensuplarının Türkiye'deki turizm gelişmeleriyle ilgili sorularını de cevaplandıran TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy, "Türkiye, değerlerini en iyi şekilde pazarlayan ülkedir. 2010 yılında dünyadaki daralma yüzde 4'e 5'e düşer. Türkiye'de yüzde 8 büyüme olur. Geçen sene biz yüzde 2,6 büyüdük, dünyada yüzde 8 küçülme vardı. Türkiye'de anadolunun çamurunu hamur haline getirmeye çalışıyoruz. Mesela bu yörede olan Nemrut Dağı iyi bir değer. Başka bir Nemrut yok. Nemrut Türkiye'nin değil,
dünya uygarlık tarihine ölçütaş olmuştur" ifadelerieni kullandı.

Vali Ulvi Saran ise turizmin kalkınmayı ve gelişmeyi bütün sosyala hayata yayan unsur olduğuna dikkat çekip, "TÜRSAB heyetini ilimizi tanımaları ve buralara da tur düzenlemeleri için davet ettik"dedi.

Ulusoy'a, Vali Saran tepside kuru kayısı, Ulusoy da Vali Saran'a TÜRSAB'ın yayınlarını hediye etti.

Arslantepe Höyüğü ve Battalgazi ilçesi gezisine katılan heyet, ilçede restoresi tamamlanan Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı ve sağlıklılaştırma yapılan sokağı da gezdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız