SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Başka Projelerimiz de Var'

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi koordinasyonu sonucu, Aile Hekimliği rotasyonunda bulunan intörn doktorlarla Huzurevi'ne ziyaret düzenlendiği, sağlıkla ilgili muayene ve bilgilendirme yapıldığı bildirildi.

Faaliyete ilişkin olarak üniversiteden yapılan açıklama şöyle:

"İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi koordinasyonuyla Aile Hekimliği rotasyonundaki intörn doktorlarla huzurevine ziyaret düzenlendi. Aile Hekimliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi eşliğinde gerçekleşen ziyarette huzurevinde kalan yaşlıların moral ve motivasyonun arttığı gözlemlendi. Huzurevinde kalan yaşlıların sağlık durumları, hastalıkları ile ilgili bilgilendirme, bilinç oluşturma ve sağlık muayenesinin de yapıldığı ziyaretle ilgili olarak İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Yrd.Doç.Dr.Muharrem AK “Önümüzdeki yıllarda ülkemizde 65 yaş üzeri nüfusun artması ile demografik bir değişimle karşılaşacağız. Bu demografik değişim sağlık planlayıcılarını ve sağlık hizmeti veren kurumları yaşlı sağlığını; birincil,(hastalık oluşmadan gerekli önlemleri alma) ikincil (oluşabilecek hastalıkları tarama yolu ile erkenden tanıma) ve üçüncül bakım (teşhisi konulmuş hastalıkların daha kötüye gitmesini engelleme) açısından tekrar gözden geçirme zorunluluğunu da beraberinde getirecektir. Aile Hekimliği Anabilim Dalı olarak huzurevini ve yaşlı sağlığına yönelik hizmet veren diğer kurumları düzenli olarak ziyaret edeceğiz. Yaşlı sağlığıyla ilgili olarak başka projelerimiz de vardır. ” dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız