SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başka Yöne Çekme, İşine Bak"

A- A+ PAYLAŞ
 
Geçtiğimiz Pazar günü oynanan hazırlık maçında Malatyaspor'un eski futbolcularına tezahüratı eleştiren Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Cafer Aydın'a, Derebeyleri Taraftarlar Derneği tepki gösterdi.
 
Derneğin yönetim kurulu adına yapılan yazılı açıklama şöyle:
 
Yeni Malatyaspor’un, 4 Eylül Pazar günü İnönü Stadı’nda Adıyamanspor ile oynadığı hazırlık maçı sonrasında, taraftarlarımızın gönlünde Malatyaspor forması altında sergilediği başarılı futbol ve ‘adam gibi adam’ Serdar Samatyalı’ya yönelik vefa gösterisi yönünde tezahüratların Teknik Direktör Cafer Aydın tarafından yapılan açıklamada, başka yöne çekilmek istendiğini gördük.
 
Bizler taraftarlar olarak, Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu’nun ‘Serdar Samatyalı’nın transferi için girişimler yaptığının kamuoyunda duyulması üzerine heyecana kapıldık.
Derebeyleri Taraftarları olarak, biz ne zaman, sevgi ve tepki göstereceğimizi çok iyi biliriz. Teknik Direktör Aydın’ın, Adıyamanspor maçında tezahüratlarımız nedeniyle futbolcularının konsantrasyonunun bozulduğu yönünde açıklama yapmasını yadırgadık. Adıyamanspor maçı özel bir karşılaşma idi.  Bir Lig ve Türkiye Kupası karşılaşması değil!
 
Taraftarlar olarak bizlerde, bu oyuncuya özel bir karşılaşma olan Adıyamanspor maçı sırasında geçmişte bıraktığı izlerden dolayı sevgimizi göstermek için tezahüratlarda bulunduk. Taraftar, hiçbir zaman bir kulübe oyuncu aldırma yönünde baskı yapamaz. Bizler bu tür girişimlerin yanlış olduğu bilincinde olan kültür ve ahlak sahibi insanlarız. 
Teknik Direktör Cafer Aydın’ın esas işi olan ‘saha içine’ bakması gerekirken ve hazır bir görüntü vermeyen takımın neden ligin başlamasına bir hafta kala hala ‘hazır’ olmaması yönünde bir açıklama yapması gerekirken, aslında kendisini ilgilendirmeyen bir konu üzerinde, maç sonrası bizleri eleştirmesine hiçbir anlam veremedik.
 
Teknik Direktör Cafer Aydın şunu çok iyi bilmelidir ki, Yeni Malatyaspor’un başarısı bizler için çok önemlidir.  Artık bu saatten sonra hedef saptırmak, gereksiz ve gergin ortamlar yaratacak polemiklere girmek doğru bir davranış olmayacaktır.
 
Teknik adamın saha içine bakmalı, başarılı olmanın yollarını araması gerekir. Taraftarlarla, sürtüşmek hiçbir teknik adama yakışmaz. Çünkü bizler ne  yaptığımızı çok iyi bilen insanlarız. Hep diyoruz ki, Vefa İstanbul’da bir semt adı imiş. Vefasızlıktan yakınıp bu söylemde bulunuruz. Ama biz Vefa’nın semt olmadığını göstermek için Taner Demirbaş ile Serdar Samatyalı’ya verdikleri hizmetten dolayı tezahüratta bulunduk. Bundan da onur duyuyoruz. 
 
Son olarak Teknik Direktör Cafer Aydın, sudan bahaneler üretmek yerine, ligin başlamasına kısa bir süre kala Yeni Malatyaspor nasıl hedef takım olur? Nasıl başarılı olur? Bunun planlarını yapmalıdır.
Bizlerin Cafer Aydın’dan beklentisi budur. 
Biz taraftarlar olarak Yeni Malatyaspor Kulübü ve takımının yanında olmaya devam edeceğiz. Başarı birlik ve beraberlikten doğar. 
 
LİG BAŞLIYOR, ZAMAN BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI… 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız