SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkan Akın'a Muhtar Plaketi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ali Seydi Yücekaya, Belediye Başkanı Cemal Akın'a teşekkür plaketi verdi.

Konuya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'ndan yayınlanan bülten şöyle:

"..Malatya İli Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği tarafından, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a plaket verilmesi nedeniyle 12 Ocak Cuma Günü Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği’nde düzenlenen tören sırasında konuşan Dernek Başkanı Ali Seydi Yücekaya, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın göreve geldiği tarihten itibaren, her zaman yanlarında olduğunu, sorunların çözümü için yoğun bir şekilde çalıştığını söyledi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın Malatya’ya kalıcı hizmetler getirdiğini belirten Yücekaya, “Bu hizmetler öyle kalıcı hizmetler ki, bunları sıralasak en başta ufkumuzu açan Yeni Camii çevre düzenlemesi, alt geçitler, diğer illerde birkaç kilometre gitmemişken, Malatya’da neredeyse % 80’leri bulan doğalgaz. Yapılan hizmetler kalıcı hizmetlerdir. Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı, Sayın başkanımıza plaket veriyoruz” dedi.

Tören sırasında, bugüne kadar il içinden ve il dışından birçok ödül ve plaket aldığını belirten Belediye Başkanı H. Cemal Akın, merhum Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’ın ifade ettiği gibi ‘Halka hizmet Hakk’a hizmettir’ düsturuyla Malatya halkına hizmet etmeyi kendilerine görev bildiklerini belirterek, “Bütün gücümüzle, az imkanlarımızla çok hizmet üretmeye gayret ettik ve ediyoruz” dedi.

Yeni bir Malatya kurulması için Beydağı eteklerini imara açma çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Başkan Akın, Beydağı eteklerinde 60 bin dönümlük bir alanda en az 300 - 400 bin nüfuslu yeni bir Malatya teşekkül edeceğini söyledi.

Konuşmasında doğalgaz konusuna da değinen Başkan Akın, “Malatya tarihinin en büyük devrimlerden, reformlardan biriside doğalgazın Malatya’ya gelişi ve Malatya insanı tarafından kullanıyor oluşudur. Bizden evvel doğalgaz çalışmalarına başlayan civarımızdaki bazı iller 2-3 kilometre doğalgaz şebekeleri döşüyor olmalarına rağmen, biz 14 Nisan’dan itibaren, 2006’nın son günlerine kadar 300 kilometre çelik boru ve poli riyoten borularla, Malatya nüfusunun % 80’nin yaşadığı bölgeye doğalgazı ulaştırdık. Şuanda takriben 5000 bin civarında apartman ve ev doğalgazı alarak kullanamaya başlamış durumda ve 10 bin civarında da müracaat söz konusu, önümüzdeki yıllarda bu temiz yakıttan inşallah bütün hemşerilerimiz faydalanacaklar.

Bu çalışmalar bize mutluluk veriyor. Hizmetlerimiz sizlerin destekleri ve dualarıyla bereketlenerek artacak. Siyasetin beşiği olan muhtarlarımızın hizmetlerimizi bu şekilde takdir etmeleri, bizim için fevkalade önemli ve kıymetlidir” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Köy ve Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Ali Seydi Yücekaya, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a plaketini takdim etti.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız