SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Başkan Aranıyor!..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’un da önümüzdeki sezon mücadele edeceği 2. Lig A grubunda yeralan 11 kulübün “başkan ve yönetim” sorunu olduğu bir araştırma haberle ortaya çıktı.

Fanatik Gazetesi’nde, “Başkan Aranıyor” başlığıyla yayınlanan haberde, “Sezon bitti, başkanlar birer birer gitti. Lig A’daki kulüpler yeni sezon öncesinde hazırlıklara başlamak için genel kurulları beklemeye başladı. Süper Ligden düşen Malatya, Samsun ve Diyarbakırspor ile birlikte geçen yıl ligden düşen 15 takımdan sadece 4’ünün başkanı görevde. Bu takımların ikisi zaten belediye takımları olan İstanbul Büyükşehir Belediye ve Gaziantep Büyükşehir Belediye, bir diğeri kurum kulübü olan Türk Telekom.. Akçaabat Sebat ise hafta sonu yaptığı kongrede başkanını belirledi. Diğer 11 takımla ilgili belirsizlik ise devam ediyor..” şeklindeki bir girişin ardından, 3’ü süper ligden düşen, 12’si geçen yıl da 2. Lig A’da yeralan 15 takımla ilgili ayrıntılı değerlendirmeler yapıldı. 2. Lig B’den 2. Lig A’ya yükselen Eskişehirspor, Kasımpaşa ve Gençlerbirliği ASAŞspor ise bu değerlendirmede yeralmadı.

Fanatik’in haberinde, “TAKIMLARIN SON DURUMLARI..” başlığıyla, 15 kulüp hakkında yapılan değerlendirmede bu takımların durumları ele alındı. Süper Lig’den bu sezon düşen 3 kulüple ilgili özet değerlendirme ise şöyle:

MALATYASPOR: Turkcell Süper Lige veda eden ve yeni sezonda Lig A’da mücadele edecek olan Malatyaspor’da yönetim kongre kararı almıştı. Mali açıdan güçlü bir yapıya sahip sarı kırmızılı takım, diğer kulüpler gibi zorluk yaşamıyor. Başkan Hikmet Tanrıverdi adaylığını açıkladı. Haşim Karadağ ve Necip Olgun da Tanrıverdi’ye rakip olacaklarını ifade ettiler.

SAMSUNSPOR: Samsunspor yönetimi, ligden düşmlenin kesinleşmesinin ardından yaptığı toplantıda olağanüstü kongreye gideceklerini açıkladı. Kulübün toplam 23 milyon YTL borcu olduğunu kaydeden başkan Adnan Ölmez, Süper Lig için kasalarına 12 milyon YTL girmesi gerektiğini belirtip, “Olağanüstü kongrede aday olmayacağım” diye konuştu.

DİYARBAKIRSPOR: Diyarbakırspor Başkanı Servet Can, 4 Haziran’da yapılacak genel kurulda aday olmayacağını açıkladı. Kırmızı yeşilli takımın başkanlığına adaylığını açıklayan herhangi bir isim yok.

Bu ligde yeralan Orduspor, Altay, Kocaelispor, Elazığspor, Mardinspor, Karşıyaka, Uşakspor ve Akçaabat Sebatspor kulüplerinin de kongre yapacak kulüpler olduğu, bunlardan bazılarında yönetime talipli dahi çıkmadığı belirtiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız