SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Başkan Beni Görevlendirdi!'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Genel Kaptanı Vural Sarıcı (fotoğrafta solda) ile Genel Koordinatör Süleyman Tekgül, Gökhan Bozkaya'nın transfer töreninde, basın mensuplarının soruları üzerine transfer dönemi ve yeni yönetimin oluşumu konusunda bazı bilgiler verdi.

TEKGÜL NE DEDİ?
İç transferde oyuncularla anlaşmaya varıldığını kaydeden Tekgül "Her şeyi belirli bir program çerçevesinde yapmak zorundaydık, yapıyoruz. Bunun sebebini biliyorsunuz. Malatyaspor geçen sene çok sıkıntılı günler yaşadı. Birçok oyuncunun geçmişten gelen alacakları vardı. Geçen sezon fedakarca oynayan, oyun kalitesine inandığımız oyuncuların hepsiyle yeniden anlaşmak istedik. Kendi oyuncularımızla anlaşmadan dış transfere kalkışsak bu doğru bir davranış olmayacaktı. Transferde geç kalınıyor eleştirilerine rağmen doğru olanı yapıp önce kendi oyuncularımızla anlaştık. Bu anlaşma sağlanır sağlanmaz, daha önceden görüştüğümüz, Gökhan gibi oyuncuları aldık. İnce eleyip sık dokuyarak hocamızın istediği mevkilere oyuncular alacağız" dedi.

Tekgül, altyapıdan gelen oyuncuların performansını çok önemsediklerini belirterek, geçmişte bu oyuncuların kampa katıldığını, sonra yolların ayrıldığını, bunun yanlış olduğunun anlaşıldığını söyledi. Tekgül "Bu anlayışın geçerli olmadığına ben, hocamız ve yönetim kurulumuz kanaat getirdi. Altyapıdan gelen tüm oyuncularımızın katkı sağlayıp sağlayamadığını son aşamaya kadar değerlendireceğiz. Bu oyuncular daha önce kiralıktı. Belki de eksik mevkileri onların performansı belirleyecek. Belki de transfer düşündüğümüz mevkide oyuncumuzun sağlayacağı katkıyla o mevkide transferden vazgeçebiliriz" dedi.

"BEN ÜSTLENDİM"
Sarıcı, 26 Temmuz'da yapılacak olağanüstü genel kurulla ilgili olarak şöyle konuştu:

"Başkanımız İlhan Kavuk ve benim çalışmalarım devam ediyor. Sayın Başkanımız Kavuk'un direktifiyle Malatya'daki yönetimin oluşumunu ben üstlendim. Malatyaspor'a maddi ve manevi katkı sağlayacak arkadaşlarımızı yönetime alacağız. Bu amaçla yeni yöneticilerle asgari müştereklerde buluşmak için birkaç günden beri bir araya geliyoruz. Malatyaspor bir değerdir. Herkesin bir görev alma arzusu var. Bu bizi çok sevindirdi. Daha güçlü bir yönetimle kongreye gideceğiz. Geçmişte sıkıntılı dönemler geçirdik. Bu sıkıntıların aşılmasında yegane sebep, yönetimin uyumlu olması, insanların birbirine güvenmesi, halkımızın ve taraftarımızın bize sabretmesiydi. 26 Temmuz kongresinde Malatyaspor'a yeni bir yönetim gelecek. Bu yönetime şimdiden başarı diliyorum. Herkesin destek olmasını ve sabır göstermesini istiyoruz. Spor olayında sabrın birinci mertebe olduğunu düşünüyorum. "

Sarıcı, transfer konusunda kendilerine güvendiklerini, transfer yapmak veya medyada gündem oluşturmak için transfer yapmak gibi bir davranış içerisinde olmadıklarını anlatıp "nokta transferlerle ihtiyaçların giderileceğini ve yola devam edileceğini" vurguladı.

Sarıcı, Süleyman Tekgül'ün genel koordinatörlük görevine getirilmesiyle yönetimin önemli ölçüde rahatladığını belirterek "3-4 yöneticinin verdiği mesainin tamamını Süleyman Bey'e yükledik. Biz de kurumsallaşma adına ne yapabiliriz, maddi imkanları nasıl elde tutabiliriz veya nasıl yeni imkanlar elde ederiz, bunların çalışmasını yapıyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız