SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkan Biraraya Getirdi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanlık seçimine katılan ve aralarında gerginlik yaşayan iki aday, belediyede barıştı.

Darende'de 22 Şubat günü yapılan Esnaf Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu seçimlerinde yarışan adaylar Seydi Güşen ve Mehmet Erdoğan, Belediye Başkanı İsa Özkan'ın makamında bir araya geldi. Yapılan seçimlerde yarışan iki adayı makamında ağırlayan Başkan Özkan, "Esnaf Kefalet Kooperatifi ilçemiz esnaf ve sanatkarlarına hizmet eden bir kurumdur. Bu kurumda görev alarak halkımıza hizmet etmek için iki hizmet aşığı hemşehrimiz yarışmıştır. Tabii ki her seçimde olduğu gibi bu seçimde de kazanan ve kaybeden taraflar mutlaka olacaktır. Asıl önemli olan memleketimizin kazanmasıdır. Esnaf arkadaşlarımız seçimlerini yaptılar. Bundan sonra ayrım yapmadan, küskünlüklere yer vermeden, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalara devam etmek gerekir" dedi.

Adaylardan Seydi Güşen ve Mehmet Erdoğan'da seçim çalışmaları ve kongre sırasında oluşmuş olan küçük tatsızlıklar için birbirlerinden özür dileyerek, sonuçların hayırlı olması temennisiyle belediyeden ayrıldılar.

Seçimde önceki başkan Seydi Güşen 153, oy alarak tekrar başkan seçilirken diğer aday Mehmet Erdoğan ise 104 oy almıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız