SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkan Çileden Çıktı!

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta Yeni Malatya Spor – Bugsaşspor karşılaşmasında olaylar çıktı.

Karşılaşmanın sırasında maraton tribününde bulunan bir grup taraftar koltukları sökerek, sahaya attı. Bu sırada olayları görüntülemek isteyen bir gazetecinin kafası kırıldı. Kafasından kanlar akan gazeteci, ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık 7 dakika duran karşılaşma devam etti.

Karşılaşmanın sona ermesinin ardından bu kez de protokol tribününde kısa süreli tartışma yaşandı. Tartışma, çevik kuvvet polislerinin araya girmesiyle büyümeden önlendi.

Stat çıkışında basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, “5 sene para girmiş 40 milyon TL borç var. Bunlara alışmışlar. Aynı adamlar sahnede. Bunlar olacak. Biz musluğu değil, vanayı kapattık. Vanalar kapandığı için kuduracaklar. Ama Allah’ın izniyle bu memlekette biz ölmedik, ölmeyeceğiz. 3-5 tane çapulcuya meydan bırakmam. Herkes bundan sonra ayağını denk alsın. Bundan sonra neler yaşanacağını herkes görecek. Yerimiz belli herkesi bekliyoruz. Delikanlı olsunlar, yerimiz belli gelsinler. Öyle kapı arkasından milleti sokağa dökmesinler. Biz buraya ne şartlarda geldiğimizi biliyoruz. Burası bizim memleketimiz. Memleketimiz için canımız feda. Hiç ölürüz bunun ötesi yok. Ama 3-5 çapulcuya, alçağa, namussuza meydanı bırakan şerefsizdir” diye konuştu.

Katipoğlu, bir grup taraftarın sevgi gösterileri ve sloganları eşliğinde aracına binerek, stattan ayrıldı.

Yeni Malatya Spor Teknik Direktörü Cafer Aydın ise, karşılaşma hakkında şunları kaydetti: “Maça çok iyi başladık ama belki de amatör bir takımın yapacağı hatayla gol yedik. İlk yarı 3-4 pozisyon yakaladık ama değerlendiremedik. Sahada istediğimiz oyunu sergileyemedik. İkinci yarı da futbol adına bir şey yapmadık. Bugsaş takımı da ikinci yarı pek fazla bir şey yapmadı ama biz önde basmaya çalışırken, kontradan ikinci golü yedik. Yenseydik ilk 5 olarak matematiksel olarak daha şanslı bir duruma gelecektik. Şuanda puan farkı açıldı. Ama matematiksel olarak devam ettiği sürece bu yarışı kovalayacağız” dedi.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız