SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkan Değişmedi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emlak Komisyoncuları Odası'nda 3 adayın yarıştığı seçimde başkanlığa yeniden Ali Özgül (üstteki fotoğrafta, soldan 2. kırmızı kravatlı) seçildi.

Malatya Emlak Komisyoncuları Odası'nın genel kurulu Esnaf Sarayı'nda yapıldı. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin'in divan başkanlığı yaptığı seçimde mevcut başkan Ali Özgül ile birlikte Mehmet Ali Toper ve Mehmet Atabay ayrı ayrı liste sundular.

ESOB Başkanı Şevket Keksin, emlakçılara ilk seçim gününde çoğunluğu sağlayarak seçimi yapmalarından dolayı oda üyelerine teşekkür ederek, "Odanıza sahip çıkmakla mesleğinize ve ekmeğinize sahip çıkmış oldunuz. Yönetiminize de sahip çıkmakla yine ekmeğinize ve mesleğinize sahip çıkmış olacaksınız. Odanıza her zaman sahip çıkın" dedi.

Yapılan seçim sonucunda kullanılan 168 oydan 167 oy geçerli sayıldı. Mevcut başkan Ali Özgül, 108 oy alarak ikinci kez oda başkanı seçilirken, Mehmet Atabay 40 oy, Mehmet Ali Toper ise 19 oy aldı.

Malatya Emlak Komisyoncuları Odası'nda Ali Özgül başkanlığında oluşan yönetim kuruluna Mustafa Bulgurlu, İrfan Sürücü, Serdar Baykal, Nurettin Kızıldağ, Ahmet Kısacık ve Abdullah Akbudak seçilirken, denetim kuruluna ise Yusuf Ertan, Mustafa Akverdi ve Ziya Boğa getirildi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız