SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Başkan Emri Üzerine Devam'

A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un mali kongresi gerçekleştirilirken, Mehmet Emin Katipoğlu, başkanlıkta devam kararı aldı.
 
Malatya İl Özel İdare Salonu'nda yapılan Mali Genel Kurula, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Selim Pilten, delegeler, basın mensupları ve çok sayıda taraftar katıldı.
 
Divan Başkanlığını İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata' nın yaptığı kurulda, kürsüye ilk olarak Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır çıktı. Kulübü şu an itibariyle istedikleri noktaya getirdiklerini ifade eden Çakır, "Yeni kurulan bir takımda temelleri bu sezon oturttuk. Günlük başarılardan ziyade bizi geleceğe taşıyabilecek güçlü bir kulüp oluşturmaya çalışıyoruz. Biz Emin beyin göreve devam etmesini istiyoruz" dedi.
 
Daha sonra bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu ise, başkanlık görevine devam edeceğini açıklayarak, "Bu sezon lige çıkamadık. Son dakikada gol yiyoruz ve penaltılarla eleniyoruz. Demek ki Allah bize bunu nasip etmedi. Buna da yapacak bir şey yok. Biz, belediye başkanımızın emri üzerine görevimize devam edeceğiz" diye konuştu.
 
Mali kongrede konuşmaların ardından gelir gider tabloları ve faaliyet raporlarının okunmasına geçildi. Buna göre sezon başında belirlenen 5 milyon liralık bütçenin yetmediği ve bu nedenle kulübün 1 milyon civarı SSK ve vergi borcunun olduğu bunda taksitlendirme yönetimiyle ödeneceği belirtildi. Bunun dışında kulübün denk bir bütçeyle idare edildiği, salondaki delegelerin oylarına sunuldu. Mali Genel Kurula katılan delegeler, yapılan harcamaları onaylayarak yönetimi mali ve idari açıdan ibra etti.
 
Önümüzdeki sezonun tahmini bütçesi ise yönetim tarafından 7 milyon TL olarak belirlendi. Tahmini bütçenin kaynaklarını ise, 1 milyon 800 bin TL Spor Toto isim hakkı, 3 milyon 500 bin TL reklam, 1 milyon TL Federasyon gelirleri, 250 Bin TL stat gelirleri, 150 bin TL futbolcu bonservis gelirleri, 250 bin TL ise diğer gelirleri oluşturdu. Mali Genel Kurul, Divan Başkanı Naci Şavata'nın yaptığı kapanış konuşmasıyla son buldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız