SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkan Eser Balaban'da Vatandaşları Dinledi

0
Güncellendi - 2016-08-14 22:32:11
Başkan Eser Balaban'da Vatandaşları Dinledi
A- A+ PAYLAŞ

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Balaban Mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Balaban Mahallesi’ni ziyaret eden Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, vatandaşlarla kahvede bir araya gelerek projeleri hakkında bilgi verdi. Eser, “Biz Darende için buradayız, Darende için varız, sizlere hizmet etmek, sizlerin sorunlarını çözmek, sizlerin dertlerine derman olmak için buradayız. İstanbul’un en güzel semtlerindeki vatandaşlar nasıl sorunsuz ve güzel yaşıyorlarsa benim Darendelim de öyle yaşamalı, biz laf üretenlere kulak asmıyoruz işimize bakıyoruz. Ankara’dan bu sabah geldim, Darende için takip ettiğimiz projelerimiz var, Darende’ye nasıl kalıcı eserler kazandırırız bunun peşindeyiz” şeklinde konuştu.

Balaban Mahalle Muhtarı Cemal Çelebi ise Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser ile mahalleye yapılacak çalışmalar hakkında konuştuklarını aktardı. Çelebi, “Balaban Mahallesi, Darende’nin en sorunsuz mahallelerinden bir tanesi. Buna rağmen daha güzel bir Balaban için bazı taleplerimiz var. İnşallah bu taleplerimiz de en kısa zamanda yerine getirilecektir, bundan şüphemiz yok” diye konuştu.

Eser, Balaban Mahallesi’nde bulunan camileri de gezerek eksiklerinin giderilmesini istedi.

iha

darende

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız