SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkan Hasta, Festival İptal

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:41:58
Başkan Hasta, Festival İptal
A- A+ PAYLAŞ

Geçen yıl 10'uncusu düzenlenen Arguvan Türkü Festivali'nin bu yıl yapılmayacağı açıklandı.

İstanbul’da faaliyet gösteren Arguvan Vakfı ve Köy dernekleri yaptıkları toplantıda, Arguvan Merkez Derneği dışındaki Arguvan Vakıfı ve on altı köy derneği 11. Arguvan Türkü Festivaline bir yıl ara verilmesi konusunda ortak karara vardı. Gerekçe olarak İstanbul'da bulunan Arguvan Vakıfına gayrimenkul alınması için yapılacak çalışmalar ile uzun süreden beri rahatsız olan Arguvan Belediye Başkanı Hüseyin Taştan'ın rahatsızlığı festivalin ertelemesinde etkili oldu.

Toplantıda 2014 yılın da yapılacak olan 11. Arguvan Türkü Festivali için Festival Hazırlık Komisyonu seçilerek, festivali içerik açısından daha da zenginleştirecek araştırmaların yapılmasına karar verildi. 

Hazırlık komisyonuna aşağıdaki isimler seçildi: “Hakkı Genç, Aziz Üstün, Adıgüzel Göksun, Muharrem Ardıç, Süleyman Kılıç, Muharren Korkmaz, Azmi Tulunay, Mehmet Uçar ve Rıza Parlak.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız