SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkan İşbaşı Yaptı

A- A+ PAYLAŞ

AKP ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları, bir süre önce geçirdiği kalp krizi nedeniyle tedavi gören ve bu tedavinin ardından iyileşen il başkanı Mustafa Şahin'in yönetiminde parti il binasında toplandı.

AKP il binasında düzenlenen toplantıya, İl Başkanı Mustafa Şahin, il belediye başkanına vekaleten başkan yardımcısı Ertan Mumcu, merkez ilçe başkanı Mustafa Şahin, Kadın kolları başkanı Emine Akkurt, ilçe parti başkanları ve ilçe, belde belediye başkanları katıldı.

Toplantıda konuşan İl başkanı Mustafa Şahin, ilçe danışma meclisi toplantılarının milletvekilleri katılımıyla zenginleştiğini, belediye başkanlarının çalışmalarının vitrinde vatandaşlara sunulacak hizmet olduğunu, kimsenin AKP çatısı altında hizmet üretmemek, çalışmaları aksatmak gibi bir lüksü olmadığını vurguladı.

İlçe belediye başkanlarının bürokratik sorunlarla ve gecikmelerle karşı karşıya olduklarını iletmeleri üzerine il başkanı Mustafa Şahin, milletvekillerimize sorunların iletildiğini, hizmetin aksamaması için Ankara' dan değil, yerinde çözümlerle hareket edilmesi gerektiğini, belediye başkanlarının birbirlerine destek olabilecekleri ortak çalışmalar üretmeleri gerektiğini, bununla birlikte belediye başkanlarımızın yörelerindeki halk ile iç içe olmaları gerektiğini dile getirdi.

İl başkanı Mustafa Şahin, Türkiye'yi baştanbaşa değiştirmiş, geliştirmiş, refah ve huzura kavuşturmuş AKP hükümetlerinin devasa hizmetlerinin olduğuna dikkat çekerek, teşkilatlar kadar belediye başkanları tarafından da hizmetlerin sahiplenilmesi, bu hıza, bu dinamiğe, bu tempoya yaraşır hizmetler üretmede yarış halinde olunması gerektiğini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız