SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkan Kim Olacak?

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya il ve merkez ilçe teşkilatında toplantı düzenleyerek, il başkanlığına Bülent Tüfekçi'nin getirilmesinin beklendiği bildirildi.

AKP İl Başkanı Mustafa Şahin'in milletvekili aday adaylığı için istifa etmesinin beklenmesinden dolayı, AKP Gaziantep milletvekili ve Malatya İl Koordinatörü İbrahim Halil Mazıcıoğlu'nun Malatya'ya geldiği ve partililerle toplantı yapıp, istişarelerde bulunduğu öğrenildi.

AKP İl Başkanı Mustafa Şahin'in milletvekili aday adaylığı için istifa etmesi durumunda, il başkanlığına kimin getirileceğinin istişare edildiği, bu konuda il başkan yardımcılarından Avukat Bülent Tüfekçi'nin üzerinde durulduğu ileri sürüldü.

BAŞKANI ZİYARET..
Bu arada, AKP Gaziantep Milletvekili ve Genel Merkez Malatya Koordinatörü Halil Mazıcıoğlu beraberinde İl Başkanı Mustafa Şahin, İl Başkan Yardımcıları Bülent Tüfenkçi ve Osman Güden ile birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

7 Ocak Cuma günü gerçekleşen ziyaret sırasında Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, “Malatya’ya hizmet eden, Malatya’nın gönlünde taht kurmuş olan sayın Belediye Başkanımızı makamında ziyaret etmek istedim. Tabi bizler buraya gelmeden önce Malatya ile ilgili bir takım bilger aldık. Aldığımız bilgiler doğrultusunda vatandaşlarımızın Malatya’da yapılan hizmetlerden memnun olduğunu duymamız, Malatya’nın yapılan yatırımlarla bir şantiyeye dönmüş olması bizleri çok mutlu ediyor. Bundan dolayı kendisine teşekkür ediyorum.

Belediye Başkanıyla, İl Teşkilatıyla, Milletvekilleriyle birlik beraberlik içerisinde hareket edilmesi ve bu beraberliğin sonucunda da Malatya adının güzel şeylere, güzel sayfalara yazdırılması haliyle olağan gelişmelerden biri oluyor. Malatya gerçekten ortak akıl ile yönetilen, güzel şeyler yapan bir ilimiz. Bu nedenle Malatya’nın benim yanımda ayrı bir yerinin olduğunu da ifade etmek istiyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Sayın vekilimizin övgü dolu sözlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bizler üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Malatya’yı daha modern, daha yaşanılabilir bir şehir haline getebilmek için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Ben sizleri Malatya’da görmekten ve Belediyemizde ağırlamaktan memnuniyetimi özellikle belirtmek istiyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız