SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkan Küçükaslan

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un saat 11.00'de başlaması gereken kongresi, yönetim listesi ile ilgili kulisler nedeniyle gecikti. Daha sonra yeniden aday olmayacağını belirten ve bir süre önce istifa eden Haşim Karadağ'ın yönetiminin İstanbul kanadı başkan vekili olan Avukat Şevket Küçükaslan (üstteki fotoğrafta) başkanlığındaki bir liste aday oldu ve seçildi. Bu arada başkan adayı olduğunu söyleyen yöneticilerden Cengiz Fırat, projelerinin belediyece kabul görmemesi nedeniyle aday olmadığını açıkladı.

GECİKME VE KULİS..
Sabancı Kültür Merkezi'nde saat 11.00'de başlayacağı belirtilen kongre için Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ve eski başkan Haşim Karadağ ile bazı delegeler gelirken, Belediye binasında yeni yönetimle ilgili Vali Halil İbrahim Daşöz, Milletvekili Öznur Çalık ve Belediye Başkanı Cemal Akın'ın da katıldığı bir toplantı yapıldığı belirtildi. Karadağ'da salondan ayrılıp belediyeye gitti.

Toplantının ardından saat 13.00 sıralarında Vali, milletvekili, belediye başkanı ve diğer katılımcılar salona geldiler.

Başkan adayı olan Şevket Küçükaslan salona girerken yaptığı açıklamada, "Bu geçici yönetim değil. Benim bu yapılaşmada ,yönetime giren arkadaşlar hiç geçici değildir kalıcıdır. Önemli olan şehrin takımı, senin-benim takımım, herkesin takımı, onun için buradayız. Malatyaspor’a hizmet demek en büyük hizmet demektir. Büyük bir sorumluluk isteyen görevdir. İstanbul’da hukukçuyum, dünya kadar işimiz gücümüz var. Ama demekki Malatyaspor ve Malatya’ya gönül bağladığımız için o zamanlarımızı buraya en güzel şekilde harcayacağız. Çok değerli arkadaşlarımız var."dedi.

Belediye Başkanı Akın da, salona girerken yaptığı açıklamada, "Malatyaspor’un son günlerdeki sıkıntılı sürecini yaşıyorduk. Vali beyin başkanlığında benim ve Milletvekillerimizin bir kısmının başkanlığında Malatya Belediyesi hizmet binasında biraraya geldik. Malatyaspor’a gönül vermiş insanlarımız arasında bir grubun tekrar Malatyaspor’un hizmetine devam etmesi hususunda karar aldılar. Şu anda yönetim oluşmuş durumda. İnşallah bu yeni yönetim içinde bulunulan sıkıntılı günleri geçirecek ve rahatlık sağlayacaktır. Malatyaspor‘un hükmü şahsiyetine her zaman yardım yapıyoruz. Malatyaspor, Malatya’nın sevdiği bir kuruluş, Malatya Belediyesi Malatya’nın sevdiği bir kuruluş. Malatya Belediyesi kuruluşlar içerisinde ağabey kuruluş konumunda. Bundan dolayı imkanlar ölçüsünde Malatyaspor’a her zaman yardım yapmıştır. Biz de kendi dönemimizde bütün sıkıntılarını imkanlar ölçüsünde açmaya çalışmışızdır. En çok bu dönemde Malatyaspor’a yardım aktarmışıdır. İnşallah yeni oluşturulan bu organizasyon inşallah Malatyaspor’un bugünkü sıkıntılı konumunu kurtaracaktır."diye konuştu.

* KONGRE..
Kongrede divan başkanlığını CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu yaptı. Vali Halil İbrahim Daşöz ve AKP Milletvekili Öznur Çalık'ın da izlediği kongrede, divanın teşekkülünün ardından seçimlere gidildi. Seçimlere 18 kişilik tek liste katılırken, oylama sırasında yönetim kurulu üye sayısının 16 olduğu hatırlandı. Mevcut listeden 2 kişi silinmesi ya da tüzük değişikliği gündeme gelirken, daha sonra oylama ile yönetim kurulu üye sayısının 18'e çıkması kararlaştırıldı.

* YENİ YÖNETİM..
Küçükaslan başkanlığındaki listede şu isimler bulunuyor:

YÖNETİM KURULU ASIL: Şevket Küçükaslan, Sabri Özel, İrfan Yavuz, Bilal Aydoğan, Sedat Alpkıray, Ayhan Akman, Şahin İzciler, İrfan Özarslan, Orhan Kaya, Mustafa Adıyaman, Osman Bayram, Şefik Şengün, Hakan Aydoğan, Selahattin Dağıstanlı, Mehmet Duran, Muammer Özpolat, Mehmet Fendoğlu, Abbas Aktaş.

YÖNETİM KURULU YEDEK: Ramazan Kartal, Fethi Olcay, Ergun Utkaner, Orhan Barman, Asil Kanbay, Ahmet Karadağ, Şahin Altıok, Mahmut Karataş, Enes Söylenmez, Veysel Karaçay, Mehmet Erdoğan, Zekeriya Doğan, Hikmet Karakaş, Kürşad Dağ, Baran Aslan, Erkan Biler, Bilal Yüksekdağ, Abdullah Aksoğan.

DENETİM KURULU ASIL: H.İbrahim Kılıç, Mustafa Karaman, Remzi Akdemir,

DENETİM KURULU YEDEK: Kenan Aydoğan, Cemil Kaçar, Nazmi Doğan,

DİSİPLİN KURULU ASIL: Prof.Dr. Sezai Yılmaz, Prof.Dr. Ramazan Özdemir, Hüseyin Fidan,

DİSİPLİN KURULU YEDEK: Hasan Basri Sadıkoğlu, Hasan Kılıç, Gökhan Gök.

HABER- FOTO: Selahattin GÖKATALAY

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız