SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Başkan Malatya'yı Anlattı'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın'ın, Malatya'ya gelen TV8 ekibine Malatya'yı, kayısıyı ve belediye çalışmalarını anlattığı bildirildi.

Konuya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu şu bülteni yayınladı:

"MNG Kargo Genel Müdürlük Danışmanı Fatıma Yücel, TV 8 ekibiyle birlikte Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret ederek, Türkiye genelinde başlatmış oldukları bir kampanya ile ilgili bilgiler verdi.

27 Ekim Pazartesi günü gerçekleşen ziyaret sırasında MNG Kargo Genel Müdürlük Danışmanı Fatıma Yücel, MNG Kargo olarak Türkiye genelinde başlattıkları “Poşetler Kutuya Çocuklar Okula” kampanyası nedeniyle TV 8 işbirliğiyle her ilde çalışmalar yaptıklarını belirterek, illeri tanıtan belgeseller hazırladıklarını ve bu belgeselleri TV 8’de yayınladıklarını söyledi.

Fatıma Yücel “Hangi il TV’de tanıtılıyorsa, o gün sözkonusu ilden gönderilen tüm kargo poşetleri üzerine ili tanıtıcı bilgi ve resimler bastırıyoruz. Ayrıca, Kargo poşetlerinin geri dönüşümünü gerçekleştirerek bir taraftan çevre kirliliğini önlerken bir taraftan da geri dönüşümden elde edilen gelirle okullar yaptırmaya çalışıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın MNG Kargo Genel Müdürlük Danışmanı Fatıma Yücel ve TV 8 ekibini ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Kuruluşunuzun eğitime göstermiş olduğunuz bu çaba bizleri son derece mutlu etmiştir. Toplumların en büyük sorunu eğitimdir. Toplumların geleceğini eğitim hazırlıyor. Devlete eğitim alanında katkı sunmanız çok anlamlı, bu çalışmalarınızın artarak devam etmesini diliyorum.

İnşallah Türkiye’nin geleceğini kuracak olan yavrularımız, yapılmasına vesile olacağınız okullarda yetişir. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın, ilimize gelen TV 8 ekibine, Malatya, kayısı ve belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Çekimlerin yapıldığı program önümüzdeki günlerde yayınlayacak."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız