SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkan Oğlunu Evlendirdi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Yazıhan İlçesi Belediye Başkanı Ali Kaya, oğlu Fuat'ı Elanur Kaya (Canpolat) ile düzenlenen bir düğün töreniyle evlendirdi.

Öğretmenevi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen düğün törenine AKP Malatya milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve İhsan Koca'nın yanı sıra Malatya eski milletvekili Ali Osman Başkurt, İl Genel Meclis Başkanı Abdurrahman Atay, Drijanlılar Dernek Başkanı Nevzat Öztürk, bazı belediye başkanları, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, bazı siyasi parti başkanları ve Drijan aşiretinden yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Halaylar çekilen düğünde, misafirlerle tek tek ilgilenen Yazıhan Belediye Başkanı Ali Kaya’nun mutluluğu gözlerinden okundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız