SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkan, Oynanan Futbola Tepkili..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Ankaragücü karşısında son 3-4 haftanın en kötü futbolunun sergilendiğini, özellikle 2. yarıda tek bir atağın olmadığını belirterek, "Bu futbolla sabaha kadar oynasak netice alamazdık."diye konuştu.

Maç sonrası, TV Malatya ve ER TV'ye açıklamalar yapan Tanrıverdi, 0-0 sonuçlanan maçta oynanan futbola tepki gösterdi ve devre arasında kadroda "ciddi" operasyon yapılacağı sinyallerini verdi.

Tanrıverdi, "İkinci yarı sahada yoktuk.. Şu anda yapacak başka bir şey yok. Bir an önce devre arasının gelmesini bekliyoruz. Devre arasında gerekli eksikleri gidereceğiz. Çünkü bu şartlar altında çok ciddi sıkıntı yaşarız önümüzdeki dönemde. Önümüzdeki iki maçta iyi puanlar alıp, ligi bitirip, devre arasında gerekli transferleri yapmayı planlıyoruz."dedi.

Malatyaspor başkanı, takımın Pazar günü 41 dakika oynanan "geçersiz" maçta daha iyi olduğunu belirterek, "Dün oynansa daha mı farklı olurdu?" diye soru yönelten muhabire, şu yanıtı verdi:

"Tahmin etmiyorum. Netice itibarıyla, ertelenmesi oyuncuların konsantrasyonunu bozdu. Oyun içerisin net bir konsantrasyonumuz yoktu. Çok dağınıktık. İstediğimiz oyunu bir türlü sergileyemedik. Son 3-4 haftadır seyrettiğim en kötü Malatyaspor’du. Beklediğimiz oyunu maalesef bulamadık.

Bir de muhteşem seyirci vardı. İlk defa bu kadar çok stadımız fuldu. Burada emeği geçen arkadaşlara, başta Ali Cengiz ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Saha dışında hiçbir eksiğimiz yoktu. Saha içerisinde istediğimiz oyunu oynayamadık. Daha sonraki maçlarda telafi edeceğiz.."

Malatyaspor başkanı Tanrıverdi, "Devre arasında nasıl bir transfer yapacaksınız?" sorusunu da şöyle yanıtladı:

"Transfer çalışmalarına başladık ama, daha ligler bitmedi. Oyuncu bırakacak kulüplerin durumu daha tam belli değil. Ancak onlar bıraktıktan sonra biz sözleşme imzalama durumuna gireriz. Kulübüyle görüşmeyip de söz aldığımız oyuncular var. Netice itibarıyla kulübüyle olan ilişkisinin bitmesini bekliyoruz. Onlar bittikten sonra ancak transfer yapabiliriz. Ama tabi ciddi değişiklikler, hocanın verdiği rapor doğrultusunda ciddi değişiklikler yapılabilir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız