SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkan Öztürk Çalışmaları İnceledi

0
Güncellendi - 2016-03-07 22:39:23
Başkan Öztürk Çalışmaları İnceledi
A- A+ PAYLAŞ

Yazıhan Belediyesi, tarafından mahallelerde başlatılan trotuvar ve kilit taşı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Çalışmaları inceleyen Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, “Vatandaşlarımız artık çukur, çamur ve çöpten kurtulacak” dedi.

Yazıhan Belediyesi, ilçede kaldırım ve yol düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, bölgede mevsimsel olumsuzluklara rağmen çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini ve havaların mevsim normallerinde seyretmesi halinde önlerine koydukları hedefi aşacaklarını kaydetti.

Öztürk, “Şu an önümüze koyduğumuz hedef, bütün mevsimsel olumsuzluklar göz önünde bulundurularak yaptığımız bir çalışma planıdır. İnşallah belirlediğimiz hedefi yakalamış olacağız. Çünkü bütün mahallerimizde yılların getirmiş olduğu sorunlar mevcuttur. Bunları minimize etmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Mahallelerimizdeki cami ve cemevleri etrafındaki kilit taşı çalışmalarımızı tamamladık. Sürür Mahallesinde trotuvar ve yol çalışmasına ağırlık verdik, bir kaç ay içerisinde bitirilerek ve prestij cadde yapılacak. Allah’ın izni ile stratejik plan dahilinde Yazıhan’ı yolları, çevre düzeni, çocuk oyun alanları, semt spor alanları, park ve bahçeleri ile modern yaşanır bir ilçe haline getireceğiz. Yazıhan Belediyesi olarak ilçemizdeki bütün yapacağımız çalışmaları halkımızın rahatlığı için hızlandırmaya gayret ediyoruz. Halkımıza söz verdik, Yazıhan’ı yaşanılabilir bir ilçe yapmak için elimizden gelen bütün gayretleri gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız