SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkan Sözü..!

A- A+ PAYLAŞ

Okullarda öğrencilere küçük yaşta demokrasi kültürünü yaşatmak amacıyla yapılan Okul Başkanlığı seçiminde arkadaşlarına, "Seçilirsem ya Milli Eğitim Bakanımızı yada bayan milletvekilimizi okula davet edeceğim" diyen kız öğrenci, başkan seçilmesinin ardından okula milletvekilini davet ederek, sözünü yerine getirdi.

Malatya merkez Hasan Varol İlköğretim Okulu son sınıf öğrencisi olan Ilgın Yalvaç, okul başkanlığı seçiminde arkadaşlarına, "Seçilirsem ya Milli Eğitim Bakanımızı yada Malatya Milletvekilimiz Öznur Çalık'ı okula davet edeceğim" şeklinde seçim vaadinde bulundu. Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, kendisine Malatya'dan öğrenci tarafından gönderilen davete, programının yoğunluğu nedeniyle katılamayınca, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, davete katıldı. Çalık, beraberinde Bakan Çubukçu'nun da gönderdiği hediyeleri okula ulaştırdı.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, okula yaptığı ziyaret esnasında Milli Eğitim Bakanı Nimat Çubukçu ile okul başkanı Ilgın Yalvaç'ı cep telefonu aracılığı ile konuşturdu. Milletvekili Öznur Çalık, okul başkanı seçilen ilköğretim son sınıf öğrencisi Ilgın Yalvaç'ı tebrik etti.
Ilgın, "Arkadaşlarımın isteği ile başkan seçildim. Şuanda arkadaşlarımın isteğini yerine getirmiş bulunuyorum. Görevi tam anlamı ile yaptığıma inanıyorum" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, okullarda son dönemde Okul Meclisi uygulamalarının başlatıldığını ve bu amaçla öğrencilere demokrasi kültürünün aktarılmaya çalışıldığını ifade etti. Bulut, Milletvekili Çalık'a bir öğrencinin davetini kabul ederek, okula yaptığı ziyaret içinde teşekkür etti.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Ilgın Yalvaç'ı verdiği sözü yerine getirmesinden dolayı tebrik ederek,
"Öncelikle bu demokrasiyi okulda işlettiğiniz için bütün öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bizler sizlerin adına elimizden geleni yapmaya hazırız. Çünkü sizler bizim geleceğimizsiniz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız