SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkan ve Müftüyü Ziyaret

A- A+ PAYLAŞ

Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği yöneticileri, Malatya'da ziyaretlerini sürdürüyor.

BAŞKAN ÇAKIR'A ZİYARET..
Dernek yöneticileri Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a bir ziyarette bulundular.

Ziyaretle ilgili olarak belediyeden yayınlanan basın bülteni şöyle:

"Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği Başkanı Galip Demirel beraberinde, Dernek yönetim kurulu üyeleri emekli Vali Saffet Arıkan Bedük, eski Muş Milletvekili Alaattin Fırat, eski Erzurum Milletvekili Mehmet Karaman, Prof. Dr. Ramazan Yiğitoğlu ve Genel Sekreter Hanefi Sözen ile birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği Başkanı Galip Demirel, Rahmetli, hemşerimiz, 8’nci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ı gelecek kuşaklara daha iyi anlatmak için çeşitli projelerin yanı sıra, değişik etkinlikler de yaptıklarını söyledi.

Dernek Başkanı Demirel, “Rahmetliyi anmak için Malatya da mevlid okutturacağız. Geçen yıl İstanbul da organize ettiğimiz mevlidi bu yıl Malatya da, Turgut Özal’ın doğduğu toprakta yapacağız. İstanbul’daki mevlide ikiyüzbinin üstünde insan katıldı. Bütün Malatyalıları Turgut Özal’ı yad etmeye davet ediyoruz. El birliğiyle rahmetli Özal’a sevgilerimizi, saygılarımızı, hayranlıklarımızı dile getireceğiz. Hepinizin desteği ve dualarıyla Özal’ı rahmetle anacağız” dedi.

Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği’nin organizasyonunun çok anlamlı olduğuna değinen Belediye Başkanı Ahmet Çakır da Malatyalıların Turgut Özal’ı çok sevdiğini, okutulacak mevlide de büyük ilgi göstereceklerine inandığını söyledi.

Başkan Çakır, “Malatya Belediyesi olarak, yapacağınız organizasyona her türlü desteği vermeye hazırız. Rahmetli Turgut Özal Malatyalıların gönlünde taht kurdu. Herkes onu yad ediyor. Bu mevlidi ilk defa Malatya’da düzenliyor olmanız da ayrıca mutluluk veriyor. Bu organizasyondan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi."

MÜFTÜYE ZİYARET..
Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği Başkanı Galip Demirel ve beraberindeki Turgut Özal Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyeleri Emekli Vali Saffet Arıkan Bedük, Muş Eski Milletvekili Alaattin Fırat, Erzurum Eski Milletvekili Mehmet Karaman ve Prof. Dr. Ramazan Yiğitoğlu ile birlikte Malatya İl Müftüsü H. Yusuf Gül'e nezaket ziyaretinde bulundular.

Turgut Özal ve Malatya üzerine yapılan sohbetin ardında heyet İl Müftüsü Gül'e yeni görevinin kendisine, Malatya'ya hayırlı olması temennisinde bulundular. Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği Başkanı Galip Demirel, 18 Nisan'da, Malatyalı olan Türkiye'nin 8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın anısına Malatya Yeni Camii'nde vefatının 17'nci yılında Mevlid-i Şerif okutacaklarını belirtti.
İl Müftüsü Gül ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek heyete teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız