SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkan Vekili Kırgın, Kızgın!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Pazar günü deplasmanda Kasımpaşa ile yapacağı maça İstanbul'da hazırlanacak. Sarı- kırmızılı takımda, biri yeni imza atan Cem Kargın olmak üzere 3 oyuncunun sarı kart cezalısı olduğu belirtiliyor. Bu arada, Malatyaspor'da başkan Haşim Karadağ'ın Pazartesi ve Salı günü gündemini meşgul eden, Elazığ galibiyetinin keyfini camiaya yaşatmayan istifa girişimlerinin, yönetimde huzursuzluğa yolaçtığı, bu duruma tepkili olan Başkan Vekili İlyas Karahan'ın, göreve devam konusunda "radikal" karar eşiğinde olduğu öne sürülüyor.

İSTANBUL'DA HAZIRLIK..
Pazar günü saat 13.00'de İstanbul'da Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Malatyaspor, bugün öğleden önce Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde çalıştı.

Zorlu maç öncesi, hafta boyunca elverişsiz hava koşullarının etkili olacağı yönündeki haberler üzerine Teknik Direktör Kartal'ın, ulaşım koşulları kötüleşmeden İstanbul'a gitme konusundaki önerisinin yönetimce uygun görüldüğü, sarı-kırmızılı kafilenin Çarşamba gecesi uçakla İstanbul'a gideceği öğrenildi.

Elazığ galibiyeti nedeniyle toplam 160 bin YTL primin dağıtıldığı ifade edilen Malatyaspor'un Dedeman Otel'de kampa gireceği, hazırlık çalışmalarını maçtan bir gün öncesine kadar son anda bir değişiklik olmazsa Fenerbahçe'nin Dereağzı Tesislerinde sürdüreceği haber alındı.

Ayrıca, Pazar günkü maçın D Spor Kanalı'ndan naklen yayınlanacağı da bildirildi.

3 CEZALI..
Malatyaspor'da Atilla Birlik, Alper ve kendisiyle bugün sözleşme imzalandığı belirtilen Kayseri Erciyes'in eski futbolcusu Cem Kargın'ın sarı kart cezalısı oldukları için Kasımpaşa maçında yeralamayacakları öğrenildi.

Tokat'ta bulunan babası Hikmet Er'in vefatı nedeniyle Eray Er'in kulüpten izin alarak memleketine gittiği belirtildi.

Malatyaspor'un transferin son günü olan 1 Şubat'ta, bir oyuncuyu daha kadrosuna katmak için çaba gösterdiği, İstanbulspor'lu Mustafa Sert'in bonservis bedelinin düşürülmesi halinde bu futbolcuyla anlaşabileceği öğrenildi. Ayrıca, Okan Yılmaz ve Ahmet Dursun'un Malatyaspor'a gelmek istedikleri yönündeki menajerleri aracılığıyla iletilen teklifin Malatyaspor'dan kabul görmediği de öne sürüldü.

KARAHAN HUZURSUZ..
Öte yandan, elverişsiz hava koşulları nedeniyle Pazar akşamı İstanbul'a uçak kalkmadığı için Malatya'da kalan, Pazartesi günü de bir yerel televizyon muhabirine kulüp başkanlığından istifa ettiğini söylediği belirtilen ve bu istifa haberleri Pazartesi akşamından itibaren Malatya kamuoyunun gündemini işgal eden kulüp başkanı Haşim Karadağ'ın bu hareketinin, Başkan Vekili İlyas Karahan'ın tepkisine yolaçtığı ve Karahan'ın yönetimdeki görevine devam konusunu değerlendirmekte olduğu öne sürüldü.

Karahan'ın, başkan Karadağ'ın Malatya'da yolaçtığı kriz nedeniyle tepkilerini dile getirdiği, Kasımpaşa maçından sonra kararını vereceği ifade ediliyor.

"ZAMANLAMA FACİASI"..
Malatyaspor'un, ülke gündeminde de tartışılan Elazığspor'un bir grup fanatiğinin yolaçtığı "çirkin tribün görüntüleri"ne yoğunlaşması, ayrıca 6-2'nin keyfini doyasıya yaşaması gerektiği bir sırada, kulüp başkanı Karadağ'ın, istifasını açıklaması, Vali ve Belediye başkanını hayli güç durumda bırakan gelişmeler, Malatya kamuoyunun keyfini kaçırırken, yönetimin İstanbul kanadındaki bazı isimlerin de bu duruma tepki gösterdikleri öne sürülüyor.

Karadağ'ın bir "zamanlama faciası" olarak değerlendirilen çıkışının ardından, krizi çözmeye çalışan Vali Halil İbrahim Daşöz'ün, ortaya atılan parasal sıkıntının çözümü için ilk etapta, her bir öğrencinin neredeyse "1'er YTL" toplayarak oluşturdukları "91 Bin Dev Öğrenci Kampanyası" bütçesinden 100 bin YTL parayı, "ödünç de olsa" Malatyaspor'a yardım için aktarması, Valiyi güç durumda bıraktı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız