SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkan Vekiline Ziyaret

A- A+ PAYLAŞ

Okul Öncesi Platformu etkinlikleri kapsamında bir grup ana sınıfı öğrencisi Belediye Başkan Vekili Muammer Özpolat'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete ilişkin Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"Okul Öncesi Platformu etkinlikleri nedeniyle Battalgazi Bilim Koleji Müdürü Vahap Güler, beraberinde Ana Sınıf Öğretmeni ve Ana sınıf öğrencileri ile birlikte Belediye Başkan Vekili Muammer Özpolat’ı ziyaret etti.

21 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette, 21 – 24 Mayıs tarihleri arasında Okul Öncesi Platformu etkinleri yapıldığını belirten Battalgazi Bilim Koleji Müdürü Vahap Güler bu nedenle bir takım ziyaretlerde bulunduklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Vekili Muammer Özpolat ise eğitim camiasının etkinliklerini kutladığını belirterek, “Belediye olarak imkanlarımız doğrultusunda eğitime destek veriyoruz. Bundan sonra da eğitim konusunda üzerimize düşen görevi seve seve yerine getirmeye çalışacağız. Etkinliklerin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ana sınıf öğrencileri Alper Güler, Pelin Aras ve Aleyna Alkan, Belediye Başkan Vekili Muammer Özpolat’a günün anısına bir buket çiçek sundular.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız