SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkan Yardımcılığına Atama

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkan Yardımcılığına İnşaat Mühendisi Selim Pilten atandı.

Atamaya ilişkin olarak belediyeden yapılan açıklama şöyle:

"Malatya Belediyesi Meclis Üyesi Selim Pilten, Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, Selim Pilten’in Meclis Üyesi kontenjanından Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandığı belirtilirken, bu atamayla birlikte Malatya Belediyesi’ndeki Belediye Başkan Yardımcısı sayısının 6’ya çıktığı kaydedildi.

5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 49. maddesine istinaden nüfusu 200 ila 500 bin arasında bulunan şehirlerde Belediye Başkanı’nın meclis üyesi kontenjanında 3 Başkan Yardımcısı atama yetkisi bulunuyor.

Meclis Üyesi Selim Pilten’in Başkan Yardımcılığı görevi atanmasıyla birlikte, Malatya Belediyesi’ndeki Başkan Yardımcısı sayısı Ertan Mumcu, Alican Bozkurt, Ahmet Ceyhan, Abuzer Kabakaş ve M.Fatih Güven ile birlikte 6’ya çıkmış oldu.

SELİM PİLTEN’İN KISA ÖZGEÇMİŞİ :

1973 doğumlu, inşaat mühendisi olan Selim Pilten, 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde AK Parti’den meclis üyesi seçildi.

Pilten, İmar Komisyonu Başkan Yardımcılığının yanı sıra Yeni Malatya Spor’da Yönetim Kurulu Üyeliği ve Basın Sözcülüğü yapmaktadır.

Pilten evli ve 2 çocuk babasıdır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız