SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkan Yine Sinirlendi

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:37:25
Başkan Yine Sinirlendi
A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Pütürge, Doğanyol ve Kale ilçeleri ile bu ilçelere bağlı belde ve köylere hizmet verecek olan Doğu Garajı’nın hizmete açılacağını söyledi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, başkan yardımcıları ve daire müdürleriyle birlikte Sancaktar Mezarlığı’nın yanındaki eski asfalt şantiyesi alanına yapılan Doğu Garaj’ındaki çalışmaları inceledi.

‘2.5 Milyon TL’ye Mal Oldu’

İnşaatına geçtiğimiz yıl başlanan Doğu Garajı’nın bağlantı yolları, çevre düzenlemesi ve asfaltıyla birlikte bitirildiğini ve 1 ay içinde hizmete açacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Çakır, Doğu Garajı’nın inşaatına geçen yıl başlamıştık. Bağlantı yolları, çevre düzenlemesi ve asfaltını bitirdik. Anayolla bağlantısını da tamamladık. Önümüzdeki bir ay içinde inşallah burayı hak sahiplerine teslim edeceğiz. Burada 39 iş yeri, lokanta, kafeterya ve bürolar var. Doğanyol, Pütürge ve Kale ile bu ilçelere bağlı belde ve köylerden gelen araçlar taşımacılık hizmeti verecek. Sancaktar Mezarlığının orada da üst geçit yaptık ve vatandaşlarımız çok rahat bir şekilde buraya gelebilecek’ dedi.

Çakır, garajın, büro ve çevre düzenlemesiyle birlikte yaklaşık 2.5 milyon TL’ye mal olduğunu söyledi. 

Başkan Yardımcılarını ve Daire Müdürlerine Kızdı

Bu arada Çakır’ın Doğu Garajı’nda yaptığı inceleme çalışmalarına belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve belediye basın birimi gecikti. Çakır, incelemesini tamamlayıp basın mensuplarına açıklama yaptıktan sonra yardımcılar ancak gelebildi. Bu gecikmeye sinirlenen Çakır, Başkan Yardımcısı Hasan Atay’a dönerek ‘Saat 14.00 diyorsunuz 14.30’da geliyorsunuz. 14.30 diyorsunuz 15.00 de geliyorsunuz. En azından siz yarım saat önceden burada olmanız gerekiyor’ dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız