SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başkan Zammı Geri Çekti"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:47:16
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir İlçesi belediyesi otobüs yolcu taşıma zammını geri çekti. 

Belediye Meclisi, aldığı kararla Malatya Doğanşehir arası yol ücretini 5 TL den 6 TL ye çıkardı. Doğanşehir Kooperatifi minibüsçüleri karara uymadı.

Doğanşehir Şoförler Odası Başkanı İsrafil Karahan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, yapılan zamma karşı olduklarını ifade ederek, 6 TL’ nin vatandaşlara ek yük olacağını söyledi. Karahan, “Sayın Başkan kendi tabiri ile yüce meclis kararıyla aldığı kararda bize görüş sormamıştır. Doğanşehir minibüsçüler kooperatifi olarak karara uymamamız üzerine başkan yüce meclisi hiçe sayarak meclis kararını geri aldı ve otobüs taşıma fiyatları tekrar 5 TL ye düşürüldü. Sayın başkan kararı aldıktan sonra yüce meclisin aldığı karara uymamız gerektiğini söyledi. Biz de bu karara uymayacağımızı açıkladık. Bunun üzerine inisiyatif kullanarak zammı geri çekti. Sayın Belediye Başkanı tek taraflı aldığı Belediye Meclis Kararını kendi inisiyatifini kullanarak geri çekmiştir. Aklı selim galip çıkmıştır”dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız