SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Başkana Destek Olmalıyız'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, mahalle bazında ilk Halk Günü'nü Yıldıztepe Mahallesi'nde AKP Milletvekili Ömer Faruk Öz de katıldı.

Halk Günü'ne ilişkin olarak belediyeden yapılan açıklama şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yıldıztepe mahallesine giderek, mahallenin sorunlarını dinledi.

24 Mayıs Pazar günü Yıldıztepe Kanuni İlköğretim Okulu’nda yapılan Halk Gününe, Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile Ak Parti Milletvekili Ömer Faruk Öz’ün yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, Yıldıztepe Mahalle Muhtarı Bayram Alışık ile mahalle sakinleri katıldı.

Mahalle bazında ilk Halk Gününün Yıldıztepe Mahallesinde düzenlenmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Yıldıztepe Mahalle Muhtarı Bayram Alışık, mahallenin sorunlarıyla ilgili bir dosya hazırladıklarını ve bu sorunların çözümü noktasında Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a güvendiklerini söyledi.

Muhtar Alışık, “Mahallemiz fakir insanların yaşadığı bir mahalle. Birçok siyasi insan buraya geldi. Fakat hiçbiri sorunlarımıza çözüm üretmediler. Sizler yeni göreve gelmenize rağmen ilk olarak buraya geldiniz. İlginizden dolayı mahallem adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Daha önce Halk Günlerini mahallelere bizzat giderek yapacaklarını beyan ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise çevre yolu altında bulunan mahallelere de belediye imkanları ölçüsünde hizmet yapacaklarını söyledi.

Yıldıztepe Mahallesinin sorunlarını, vatandaşla birlikte çözeceklerini ifade eden Başkan Çakır, “Yıldıztepe Mahallesinin sorunlarını öncelik sırasına göre çözümleyeceğiz. Mahalle yollarının asfaltlanması, imarlı yolların açılması, çocuk parkının yapılması gibi birçok sorun var. İnşallah vatandaşlarımızın da desteğiyle bunları çözeceğiz” dedi.

Ak Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz ise Çevre yolu altında bulunan mahallelerin yıllarca ihmal edildiğini, bu ihmali gidermek içinde ilk olarak Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile birlikte buraya geldiklerini belirterek, “Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ile sorunları yerinde gördük. Vatandaşlarımızı ve muhtarımızı dinledik. Sorunların çözümünde biz de Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a destek olmak zorundayız” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız