SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkana Eğitime Katkı Plaketi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin (fotoğrafta soldan 4.)'e, iki ayrı okula verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi verildi.

Akçadağ İlçesi'ndeki Başpınar İlköğretim Okulu'na anasınıfı açılmasına ve Akçadağ Lisesi'nde ise bando takımı malzemesi ile çok amaçlı salonun yapımına verdiği destekten dolayı ESOB Başkanı Şevket Keskin'e, Akçadağ Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından teşekkür plaketi verildi.

Başpınar İlköğretim Okulu'nda ana sınıfını açılışını Belediye Başkanı İbrahim Koşar ile birlikte yapan ESOB Başkanı Keskin, "Bizler esnaf ve sanatkarlar camiası olarak ülkemizin daha da büyümesi ve gelişmesi için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz. Boşa gitmeyecek olan tek yatırım eğitime yapılan yatırımdır" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahrettin Albay, Keskin'e anasınıfının açılışı nedeniyle bir plaket verdi. Akçadağ Lisesi'nde öğrenci velilerinin de katıldığı tören de, Akçadağ Lisesi Müdürü Selami Aladağ, lisedeki bando takımı malzemesi ile okulun çok amaçlı salonun yapımına Keskin'in büyük destek verdiğini ifade ederek, teşekkür etti.

Keskin ise, "Eğitime verilen destekten olayı alınan teşekkür bence en büyük ödüldür. Esnaf ve sanatkar camiası olarak hem Akçadağ ilçemizde hem de diğer ilçelerimizde imkanlarımız ölçüsünde okullarımıza destek sağlamaya çalışıyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız