SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkana Eşinden Tam Destek

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:16:03
Başkana Eşinden Tam Destek
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Arapgir İlçesi Kadın Kolları Başkanı Makbule Ulucan, Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’na tam destek verdiklerini ifade etti.

Parti binasında, partinin kadın kolları yönetimiyle birlikte yaptığı basın açıklamasında internet ortamında ilçe Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’na kurulan "kaset tuzağı"nı kınayan Makbule Ulucan, “Bilindiği üzere Arapgir tarihinde köklü bir medeniyete ev sahipliği yapmış nice paşalar yetiştirmiş onurlu insanların yaşadığı nadide bir yerdir. Ancak gel gör ki yaklaşan yerel seçimler nedeniyle ne insanlığa ne vatanseverliğe ne de Müslümanlığa yakışmayacak iftiralarla karalama kampanyalarıyla karşı karşıya kalmaktayız. Bu yapılan çirkin saldırı vicdanları kanatmış, yalnız başkanımıza değil Arapgir’in vicdan sahibi, onurlu, dik duran tüm insanlarına atılmış alçakça bir çamurdur. İnsan onuru ve şerefi bu kadar ucuz olmamalıdır. AK Parti Kadın Kolları İlçe Teşkilatı olarak partimizin, Başbakanımızın ve Belediye Başkanımız Sayın Haluk Cömertoğlu’nun sonuna kadar yanındayız. Kadın Kolları olarak yapılanları lanetle ve nefretle kınıyoruz. Halkımızı bu çirkin iftiralara en güzel cevabı 30 Mart'ta sandıkta bir tokat gibi yüzlerine çarpacaktır” ifadelerini kullandı.

Arapgirli Kadınlar Derneği Başkanı Nilüfer Cömertoğlu ise, “Eşime sonuna kadar inanıyorum. Ben onun ne kadar edepli olduğunu çok iyi biliyorum. O çok iyi bir eş, çok iyi bir baba, çok iyi bir aile efradı ve çok iyi başkan olduğuna inanıyorum. Arapgir’e başkan olarak eşimden daha iyi birini göremiyorum” dedi.

Arapgir Belediye Başkanı ve AKP Belediye Başkan adayı Haluk Cömertoğlu, Pazartesi günü yaptığı açıklamada, “23 Mart 2014 Pazar günü internet ortamında başka şahısa ait olan uygunsuz bir görüntüde ismim kullanılmak suretiyle şahsıma ve için de bulunduğumuz seçim ortamı nedeniyle partime yönelik yapılan çirkin saldırıyı nefretle kınamaktayım. Yapılan yayın hakkında ilgili birimler nezdinde gerekli girişimler bulunulmuş ve ilgililer hakkında yasal haklarımın korunması için suç duyurusu yapılmıştır.

Bu tür ahlak dışı yöntemlerden medet umanlar sağduyu sahibi hemşerilerimiz tarafından sandıkta 30 Mart 2014 Pazar günü gerekli cevabı alacaktır. Her zaman olduğu gibi Arapgir halkının haklının yanında olacağından kuşkumuz bulunmamaktadır” demişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız