SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkana Mektup Yazdı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:57:29
Başkana Mektup Yazdı
A- A+ PAYLAŞ

Barguzu İlkokulu 3/C Sınıfı öğrencileri Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret etti. 

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, öğrenci tarafından kendisine gönderilen mektuptan sonra belediyeye davet etti. Mektubu cevapsız bırakmayan Başkan Polat, öğrencileri belediye davet etti. Başkan Polat, Ali’nin mektubuna, şöyle cevap yazdı: 

“Sevgili Ali; Öncelikle seni ve arkadaşlarını medenî cesaretinizden dolayı kutlarım. Mektubunu memnuniyetle okudum. Yeşilyurtlu her öğrenci bizim için kıymetlidir. Sizin en güzel şekilde yetişmeniz, kendinizi geliştirmeniz, okumanız ve okuduklarınızı hayatınıza uygulamanız çok önemli. Yeşilyurt Belediyesi olarak sizin için ne yapsak azdır. Çünkü siz çocuklarımız geleceğin büyüklerisiniz ve bu ülkeyi siz yönetecek, geliştirecek, daha ileri seviyeye siz ulaştıracaksınız.

Sizinle tanışmak bizi memnun edecektir. Sen ve arkadaşların olan Barguzu İlkokulu 3/C Sınıfı öğrencileri belediyemize davetlisiniz. Derslerinizi aksatmayacağınız bir gün ve saatte, öğretmeninizle birlikte, buyurun gelin! Hepinizin gözlerinden öper, başarılar dilerim.”

Ali’nin mektubu ve isteği ile Başkan Polat, öğrencileri belediyeye davet etti. Öğrenciler, Başkan Polat’ı makamında ziyaret etti. Başkan Polat ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilere satranç takımı hediye etti, öğrencilerle tek tek ilgilendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız