SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Başkana Söyleyecektim!'

A- A+ PAYLAŞ

İşletmeciliğini Malatya Belediyesi Esenlik şirketinin yaptığı Şelale Sosyal Tesisleri ihale ile Kervansaray Lokantasına kiralandı.

Esenlik Şirketinin 15. marketinhin açılış törenine katılan Belediye başkanı Ahmet Çakır, konuyla ilgili basın mensuplarının sorusu üzerine "Benim bilgim yok. Genel Müdürüm size bilgi versin" diyerek şirket genel müdürü Hacı Uğur Polat'ın açıklama yapmasını istedi.

Malatya'nın güzide dinlence alanlarından olan ve zengin- fakir tüm kesimin yararlandığı Esenlik Şelale Sosyal Tesisleri, şirket tarafından yapılan bir ihale ile Kervansaray Et lokantaları zincirine kiraya verildi.

Esenlik Marketinin 15. şubesinin açılış töreninde bir basın mensubunun Belediye başkanı Ahmet Çakır'a "Biraz önce, 'Esenlik büyüyor, açılan yeni şubelerle hedefine bir adamı daha yaklaşıyor. Hedefimiz çevre illere de Esenlik Marketin şubelerini açmaktır'dediniz ama, Esenlik şirketinin çalıştırdığı güzide gezinti alanlarımızdan Esenlik Şelale Tesislerinin ihale ile üçüncü kişilere kiralandığı duyumu aldık doğru mu?" sorusuna "Bilgim yok. Genel Müdürüm sorunuza cevap versin" diyerek sözü Genel Müdür Polat'a bıraktı.

Esenlik şirketi Genel Müdürü Polat'da "Evet, sayın başkanım Saat 13.30'da ihaleyi yaptık. İhale Kervansaray'da kaldı." dedi şöyle devam etti:

" Belediye Başkanımıza bilgiyi şuan verecektim. İhaleyi 13.30'da yaptık. İhaleyi gazete başta olmak üzere çeşitli yollarla ilan ettik. Hedefimiz inşallah Malatya'da çıtayı yükseltmek. Halkımız Şelale restoranda kaliteli hizmet alacaktır. Biz Esenlik olarak, açıkça itiraf ediyorum ki, lokantacılığı çaycılığı çok iyi beceremiyoruz.

Beceremediğimiz iş olduğu için çok iyi verim elde edemiyoruz. Ama Dede Korkut restoranı işletmeye devam edeceğiz. Şelaleyi de Kervansaray Lokantası işletecek. Beceremiyoruzdan kastım kaliteden taviz veriyoruz demiyorum. Maliyet olarak biz burayı verimli işletemiyoruz."

5 firmanın katıldığı ihaleyi en yüksek fiyatı veren Kervansaray Lokantası Şelale sosyal tesislerinin işletme hakkını elde etmiş oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız