SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkandan Başsağlığı Mesajı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Barosu başkanı Avukat Selahattin Sarıoğlu, ABD'de tedavi görmekte iken ölen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Özdemir Özok (fotoğraftaki) için bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Sarıoğlu, kanser tedavisi gördüğü ABD'de yaşamını yitiren Özok'un ölümüyle ilgili şöyle dedi:

"Hukuk dünyası yasta.
Türkiye avukatları yasta.
Malatya Barosu yasta.
Çünkü, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Avukat Özdemir Özok öldü.
Hepimizin başı sağolsun.
O, Hukuk Devleti için mücadele etti.
O, insan hak ve özgürlükleri için, çoğulcu demokrasi için emek verdi.
O, yargı bağımsızlığı için gecesini gündüzüne kattı.
O, savunma mesleğinin yargı içindeki, hukuk devleti içindeki yerini Devlete, yargıya, geniş kesimlere anlatmaya ömrünü adadı.
Hukuk devleti için çalışırken Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Laik, Demokratik Cumhuriyetin de tüm boyutlarıyla yaşam bulması için mücadeleyi elden bırakmadı.
O, Ülkesinin topraklarına ayakları basan gerçek bir aydındı.
O, gerçek bir halk adamıydı.
Acımız çok büyük.
Mücadele bayrağı, yaşamı boyu ödün vermediği ilkeleri yere düşürülmeyecektir.
Anısı önünde saygıyla eğiliyoruz.
Allah rahmet eylesin, ışık içinde yatsın."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız