SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkandan Çat Kapı İftar

0
Güncellendi - 2019-05-12 04:56:43
Başkandan Çat Kapı İftar
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ ve eşi Gülseren Karadağ, ilçenin Haydaroğlu Mahallesinde ikamet eden bir ailenin kapısını çalarak iftar misafiri oldu.

Belediye Başkanı Turan Karadağ eşi ile birlikte Ramazan Ayının altıncı akşamı Haydaroğlu Mahallesinde oturan Ercan ailesinin çat kapı misafiri oldu. Başkan Karadağ iftar sonrası yaptığı açıklamada, Ramazan ayı içerisinde farklı zamanlarda bu ziyaretleri sürdüreceğini belirterek, “İçerisinde bin aydan daha hayırlı bir geceyi barındıran bu mübarek ayda, iftar sofralarımızı bereketlendirmek, sevgi ile kardeşlik bağlarımızı güçlendirmek için daha fazla gayret göstermeliyiz. Bu anlamda ben de vatandaşlarımıza çat kapı misafir olarak iftar sofralarında onlarla birlikte olmak, ramazanın manevi hazzını vatandaşlarımızla paylaşmak istiyorum. Bu yıl, 19 Mayıs’da Taşhan’da büyük bir iftar programı düzenleyerek halkımızla soframızda buluşacağız.” dedi.

İftarda Ercan ailesinin misafiri olan Başkan Karadağ sözlerini şöyle tamamladı: “Bizlere kapılarını ve gönüllerini açan, sofralarını bizimle paylaşan Ercan ailesinin değerli fertlerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Allah hepimizin niyetlerini ve ibadetlerini kabul eylesin.”

Aile ise, Başkan Karadağ ve eşine ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız