SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkandan Sitem

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Zahireciler Esnaf Odası'nın genel kurulunda eski başkan Tevfik Sağlam yeniden başkan seçildi.

Kongreye ilgi gösterilmemesine tepki gösteren ESOB Başkanı Şevket Keskin, "Sonuna kadar davamıza sahip çıkalım. Başarırız, başaramayız. Ama ülkemizin geleceği için, esnaf ve sanatkarın ayakta kalması için mücadelemiz şarttır" dedi.

Zahireciler Esnaf Odası'nın genel kurulu Esnaf Sarayı'nda yapıldı. Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin'in divan başkanlığını yaptığı genel kurula Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile çok sayıda esnaf odaları başkanları ve oda üyeleri katıldılar.

Genel kurula yeterli ilgili gösterilmemesine tepki gösteren ESOB Başkanı Şevket Keskin, "Her zaman söylüyorum, davamıza sahip çıkalım. Artık her şey şirketleşmeye gidiyor. Bugün bakkallar, yarın manav, yarın zahireciler, öbür gün kahveciler. Bakkallar miadını doldurmuştur sözü için bugüne kadar bir esnaftan tepki gelmedi. Sizler bize güç vereceksiniz ki, tepkimizi duyasınız. Şu söz gibide olmasın, 'Akıllı söylemediğini deliye söyletir' diye. Ancak esnaf çıktığı zamanda söyleniyor, 'Ne yaptınız bize' Peki sen ne yaptın? Sen 4 yılda bir kongreye gelmedin. Önerin neydi, itiraz ettiğin konu neydi? Var mı böyle bir şey? Yok. Bu böyle gitmez. Ya küçük odalar kapatılacak yada bu odalara sahip çıkılacak. Bugün hiç kimsede bir duyarlılık yok" şeklinde konuştu.

Keskin, "Davamıza sahip çıkalım. Sonuna kadar davamıza sahip çıkalım. Başarırız, başaramayız. Ama ülkemizin geleceği için, esnaf ve sanatkarın ayakta kalması için mücadelemiz şarttır" dedi.

Zahireciler Esnaf Odası'nın genel kurulunda mevcut başkan Tevfik Sağlam yeniden tek liste ile aday oldu. Tevfik Sağlam başkanlığındaki Zahireciler Odası Yönetim Kurulu'na Hasan Karabulut, Metin Canpolat, İhsan Türker, Şaban Altun, Ali Türk ve Ruşen Çağlar getirildi. Denetleme Kurulu'na ise Ufuk Yılmaz, Fikret Yücel ve Celal Özgül seçildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız