SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkandan Tele Konferans

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi'nde ÜNİP programı çerçevesinde yapılan "Teknoloji Destekli Eğitim ve Üniversitelerararası Ders Kaynakları Paylaşım Projesi" toplantısına, YÖK Başkanı Prof.Dr. Yusuf Ziya Özcan, tele konferans sistemi ile katıldı.

Konuya ilişkin üniversiteden yayınlanan bülten şöyle:

"YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan Tele Konferans Sistemi İle ÜNİP toplantısına katıldı.

12. Üniversitelerarası İşbirliği Programı (ÜNİP) çerçevesinde ‘Teknoloji Destekli Eğitim ve Üniversitelerarası Ders Kaynakları Paylaşım Projesi’ konulu bir toplantı yapıldı.

İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Akıllı Sınıfta düzenlenen ve YÖK Üyesi Prof. Dr. Ali Ekber Özkul’un tele konferans sistemi ile konuşmacı olduğu toplantıya Üniversitelerarası İşbirliği Programına katılan üye 27 Üniversitenin Rektör, Rektör Yardımcıları, Enstitü Müdürleri ve Enstitü Müdür Yardımcıları iştirak etti.

Eğitim Fakültesi bünyesinde bulunan Akıllı Sınıf’ın modern teknik altyapısı tele konferans sistemine uygun olması nedeniyle burada gerçekleştirilen toplantıya Ankara’dan sesli ve görüntülü olarak bağlanan YÖK Üyesi Prof. Dr. Ali Ekber Özkul, Teknoloji Destekli Eğitim ve Üniversitelerarası Ders Kaynakları Paylaşım Projesi’nin içeriği ve teknik altyapısı hakkında bilgi verdi.

YÖK tarafından hazırlanan Teknoloji Destekli Eğitim ve Üniversitelerarası Ders Kaynakları Paylaşım Projesi’ni tamamlamaya yönelik çalışmaların yapıldığını belirten Prof. Dr. Ali Ekber Özkul, proje ile Yükseköğretim kurumlarının teknoloji ile bütünleşerek kalite, kapasite ve verimlilik artışının sağlanmasının amaçlandığını söyledi.

Tele konferans sırasında YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, YÖK Yürütme Kurulu Üyeleri ile birlikte toplantıya katılarak salonda bulunan dinleyicilerle konuştu. YÖK Başkanı Prof. Dr.Yusuf Ziya Özcan, İnönü Üniversitesi’nde şuan faydalanılan tele konferans sisteminin tüm üniversitelerde olabilmesi için bahse konu proje üzerinde çalıştıklarını ifade etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız