SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkanı Çarptılar!

A- A+ PAYLAŞ

Aynı zamanda kuyumculuk yapan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’u, iki kadın çarptı!..

Edinilen bilgiye göre; Salı akşamı saat 18.45 sıralarında Hasan Hüseyin Erkoç’un PTT Caddesi’ndeki işyerine müşteri gibi gelen biri 28-32 yaş arasında, diğeri 40-45 yaş arasında iki kadın, tezgahın üzerindeki tablada bulunan 19 adet altın yüzüğü kendilerindeki değersiz yüzüklerle değiştirdiler ve daha sonra işyerinden ayrıldılar.

Olayın kısa bir süre sonra fark edildiği ve polise bildirildiği, polisin “Oyalamak Suretiyle Dolandırıcılık” yoluyla hırsızlık yapan kadınların belirlenmesine ve yakalanmasına çalıştığı bildirildi.

Erkoç’un işyerinden alınan yüzüklerin toplam değerinin 2 bin YTL civarında olduğu öğrenildi.

Öte yandan, Salı akşamı işyerinde dolandırılan Erkoç, Almanya Köln’de yapılacak Malatya Gecesi’ne katılmak üzere ESOB Başkanı Şevket Keskin ve TSO’nun bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çarşamba sabah Almanya’ya gitti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız