SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkanı Devirdi!

A- A+ PAYLAŞ

Pütürge ilçesinin Tepehan Beldesi'nde 29 Mart seçimlerine belediye başkanı ile Ekim ayında emekli olan eski makam şoförü de aday oldular.

Başkan Nedim Çeker (alttaki fotoğrafta sağdaki)'in eski makam şoförü Mehmet Öner (soldaki fotoğrafta ve diğer fotoğrafta araç başında) seçimi kazandı.

Tepehan beldesinde 3 dönemdir başkanlık yapan Nedim Çeker, 29 Mart seçimi için AKP'den aday oldu. Başkan Nedim Çeker'in geçtiğimiz Ekim ayında emekli olan makam şoförü Mehmet Öner de Saadet Partisi'nden aday oldu.

Seçim sonunda Mehmet Öner 425 ve Nedim Çeker de 310 oy aldı. Böylece makam şoförü Mehmet Öner başkan seçildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız