SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başkanımızın Büyük Destekleri Var"

0
Güncellendi - 2017-06-18 21:57:23
A- A+ PAYLAŞ

Milli Türk Talebe Birliği Genel Başkanı İsmail Emrah Karayel, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette Malatya ve sivil toplum kuruluşlarının önemi konuşuldu.

Malatya’ya bir program vesilesi ile gelen Milli Türk Talebe Birliği Genel Başkanı İsmail Emrah Karayel, beraberinde Milli Türk Talebe Birliği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Olgun, Milli Türk Talebe Birliği Genel Sekreteri M. Sinan Özhüsrev, Milli Türk Talebe Birliği Malatya Şube Başkanı Mehmet Sağdıç, Milli Türk Talebe Birliği Malatya eski Şube Başkanı Mücahit Balin ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Değerli Milletvekilimiz aynı zamanda MTTB Genel Başkanımız İsmail beyi burada görmekten büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Kendilerine bu vesile ile hoş geldiniz diyorum. Malatya’mız güzel ve güzide bir yer. Biz Malatya'yı tarif ederken Anadolu'yu Anayurt yapan medeniyetler merkezi destan şehri diye tarif ediyoruz. Destan şehrine kendilerine hoş geldiniz diyorum. Bizim Sivil Toplum Örgütlerine bakış açımız, belediyeciliğimizin programında da temel esas olan katılımcı belediyecilik anlayışı içerisindedir. Sivil Toplum Örgütlerimiz olsun, Derneklerimiz olsun, Sendikalarımız olsun, Yerel Önderlerimiz olsun, Kanaat önderlerimiz olsun, bunlarla yaptığımız istişareler hem bizim belediyemizin hem yol haritasını, hem de yön pusulasını belirtmekte olduğunu hep ifade etmiştik” diyerek sivil toplum kuruluşlarının katılımcı belediyeciliğin olmazsa olmazı olduğunu söyledi.

Milli Türk Talebe Birliği Genel Başkanı İsmail Emrah Karayel ise, Malatya’ya bölge iftarına katılmak için geldiğini belirterek, “Değerli Belediye Başkanımıza öncelikle teşekkür ediyorum. Battalgazi'de bizleri ağırlıyor. Tabi bütün sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte, bütün kanaat önderleri ile birlikte Milli Türk Talebe Birliği’ne de büyük destekleri var sayın başkanımızın. Bu sivil toplumun şehir içi ne kadar önemli olduğunu biraz önce başkanımız ifade etti. Şehrin kültür ve sosyal hayatına katkısı anlamında önemlidir sivil toplum örgütleri.15 Temmuz’da da en son gördük. Ekstra ve olumsuz durumlarda örgütlü toplulukların ne kadar gerekli olduğunu bir kez daha müşahede etmiş olduk. Bizde de öğrenci teşkilatı olarak Milli Türk Talebe Birliği başkanımızın büyük desteklerini görüyoruz ve teşekkür ediyoruz. Bugün MTTB Malatya da bölge iftarını düzenliyor. 9 Teşkilatımız ile birlikte Malatya'da biraraya geleceğiz. Tabi değerli başkanlarımızın katkıları ile birlikte. Hem onlar eğer içlerinde Malatya'ya daha önce gelmemiş olanlar varsa Malatya’yı görmüş olacaklar. Hem de birbirleriyle tanışma anlamında Ramazan’ın bu manevi atmosferinde, bu güzel şehrimizde bizlerle birlikte olacaklar. Bizde bu vesile ile kardeşlerimizi göreceğiz. Değerli başkanım gibi büyüklerimizi göreceğiz. Bundan dolayı son derece mutluyuz” diye konuştu.

Ziyarette Milli Türk Talebe Birliği Genel Başkanı İsmail Emrah Karayel, Başkan Gürkan’a teşekkür plaketi verirken, Başkan Gürkan da günün anısına Karayel’e vazo hediye etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız