SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Başkanımızın Emrindeyim'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyetçi Eğitim Vakfı (CEM) Vakfı Başkanı Prof.Dr. İzzettin Doğan, Malatya şube başkanı olan kardeşi Eşref Doğan ile birlikte Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"Cem Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan ve Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan 20 Mayıs 2008 Salı günü Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Cem Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan, “Özellikle Malatya girişinde yapılmakta olan Sümerpark Malatya’ya ilk defa gelen biri için böylesine güzel bir parkın oluşmakta olduğunu görmek çok güzel. Malatya’nın bütün yeşilliğine rağmen böyle bir ihtiyacını hissederek yeşilliği daha da artırmaya çalışması Malatya’ya yapılan çok önemli bir hizmet olarak görüyorum. Malatya’ya gelince de Sayın Başkanımızın boş durmadığını görüyorum. Bundan sonraki çalışmalarında da kendilerine başarılar diliyorum. Bir Malatyalı olarak bize düşen bir görev olursa da her zaman Belediye Başkanımızın emirlerinde olduğumu söylemek isterim” dedi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın da, Prof. Dr. İzettin Doğan’ı belediyede ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını söyledi..."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız