SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Başkanımızın Yanında Olacağız'

A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanı Şahin ile Belediye Başkan Adayı Çakır, Belediye Başkanı Cemal Akın'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret karşılıklı iltifatlarla geçti.

Ziyarete ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'ndan yayınlanan bülten şöyle:

"Ak Parti İl Başkanı Mustafa Şahin ile AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır beraberinde bir heyet ile birlikte Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ı makamında ziyaret ettiler.

19 Ocak Pazartesi günü gerçekleşen ziyaret sırasında bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mustafa Şahin, Belediye Başkan Aday Adaylık sürecinde 16 ismin çok seviyeli bir şekilde yarıştığını söyledi.

Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ın görev süresi içerisinde güzel hizmetler sunduğunu belirten Şahin, “Asil bir duruşunuz vardı. Takdir ettiğimiz birçok yönleriniz oldu. Her yerde aynı şeyi söyledik. Bugüne kadar gerçekten Akın ailesinden gelen Cemal ağabeyimize yakışan da buydu. Hiçbir zaman teşkilat bütünlüğünü zedelemeden, kamuoyu nezdindeki yerini mutlaka koruyor. İnşallah bundan sonraki süreçte de elbirliğiyle teşkilatımızla bir bütün olarak, beraber bu işin yolcusu olacağınızdan şüphemiz yok. İnşallah bundan sonra engin tecrübelerinizden hem Başkan Adayımız hem de bizler istifade edeceğiz” dedi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır da Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ın 5 yıllık görev süresi içerisinde Malatya’ya çok güzel hizmetlerinin olduğunu belirterek, bu hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Akın’ın tecrübelerinden istifade edeceklerini kaydeden Ahmet Çakır, “Bu süreçte ve bundan sonraki süreçte, halkımız bize destek verir, Allah da bize nasip ederse sizin desteğinizden, birikimlerinizden her zaman istifade etmek isteriz.

Burada hem partimiz kazanmalı hem Malatyamız kazanmalı. İnşallah hayırlı olur. Belki bunda bir hayır vardır diyorum. Tekrar yaptığınız hizmetlerden dolayı Malatya’ya yaptığınız katkılardan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı H.Cemal Akın ise demokratik bir yarış içerisinde olduklarını belirterek, Ak Parti’nin dayanağı olan bütün sosyal faaliyetler içerisinde emeğinin geçtiğini söyledi.

Belediye Başkanı Akın, “AK Parti’nin kuruluş çalışmaları sırasında, kuruluş çalışmasından önceki erdemliler hareketi çalışmaları sırasında, ondan evvelki aşamalarda biz AK Parti gibi bir partinin Türkiye’nin gerçekleri ile uyuştuğunu ve Türkiye’ye hizmet edeceğini tespit ettik, inandık, çalıştık.

Halkımız da bizi mahcup etmedi ve AK Partiyi iktidara taşıdı. Ve AK Parti ilkeleri doğrultusunda da biz Belediyecilik yapmaya başladık. Özellikle halka hizmetin hakka hizmet olduğu bilinci içerisinde, Malatya halkının hak ve menfaatlerini korumaya yönelik hizmetler yaptık.

Yeniden Belediye Başkan Aday Adayı olma sebeplerinden bir tanesinin yapılan kamuoyu yoklamaları ile esnaf ve halktan gelen istekler olduğunu kaydeden Başkan Akın, “Ancak hepinizin bildiği gibi bu süreçte parlamenter arkadaşlarımızın tercihleri doğrultusunda ve biraz evvel de başkanımın da ifade ettiği gibi Allahın da nasip etmesi ile kardeşimiz aday gösterildi.

Biz bütün bu tecrübelerimizle başkanımızın yanında olacağız. Seçimlerden evvel de biz bunu ifade ettik. En çok zor elde edilen tecrübe Belediyecilik tecrübesidir. Tecrübe çok kutsaldır, mukaddestir fakat Belediyecilik apayrı bir anlayış ve bilgi birikimini gerektirmektedir. Biz bugüne kadar elde etmiş olduğumuz bilgi birikimimizle inşallah başkanımızın yanında olacağız. Onunla birlikte Malatya halkına hizmet edeceğiz. Bu bize vicdani bir mesuliyettir.

Bu dayanışmamız inşallah Malatya’ya daha büyük, bereketli hizmetlerin gelmesine vesile olacak. Kardeşime ve sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Daha Güzel Hizmetlerde Birlikte Olacağız…

Mustafa Şahin’in İl Başkanı olmasının Malatya’da psikolojik bir rahatlamaya da sebebiyet verdiğini belirten Akın, “Sizin etkinliğiniz, yetkinliğiniz, gayretiniz, çalışmanız bütün Malatya tarafından da biliniyor. İnşallah daha güzel hizmetlerde birlikte olacağız. Ve inşallah şu anda Başbakanımızın ve Genel Başkanımızın Amerika, Avrupa ve Orta Doğu’da mücadele ettiği ülkelere karşı tek bir dayanağı var, o da halk desteği. Bunun altını çizerek söylüyorum. Demokrasilerde Liderleri dik tutan halk desteğidir. Filistindeki Müslümanların haklarını oradaki Mısıra rağmen, birçok ülkeye rağmen koruyan liderimiz şu anda gerek Amerika, gerek Avrupa, gerekse de ortadoğudaki ülkelerin husumetini üzerine çekmiştir. Tek desteği halk oyudur. Ben bunun bilincindeyim. Şu an Köroğlu’nun Ayvaz’a dediği gibi ‘Gün bugündür’ diyorum” şeklinde konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız