SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkanın Ağabeyi Kaza Kurbanı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:56:19
Başkanın Ağabeyi Kaza Kurbanı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir ilçesine bağlı Sürgü beldesinin Belediye Başkanı Faruk Taşdemir’in trafik kazasında hayatını kaybeden ağabeyi Mevlüt Taşdemir toprağa verildi.

Sürgü’de karşıdan karıya geçerken bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ve Doğanşehir Devlet Hastanesine kaldırılan Mevlüt Taşdemir (64) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Malatya Adli Tıb Kurumu’na kaldırılan cenaze Sürgü Merkez Camiinde kılınan namazdan sonra Sürgü Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenazeye, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman, Söğüt Belediye Başkanı Mesut Sülü, Polat Belediye Baskanı Hasan Orman, İş Adamı Bahri Zelyurt, İş Adamı Bülent Özdemir, İl Genel Meclis üyeleri Abrdurrahman Doğan ve Mustafa Demirtaş, AKP Doğanşehir İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu, Eski İlçe Başkanı Zekeriya Demirtaş, AKP Malatya yöneticileri, İsmet Yılmaz, Özcan Mercan, Ali Çavuş Abuzer Karakaya ve kalabalık halk katıldı.

Sürgü belediye Başkanı Faruk Taşdemir, Sürgü Merkez Camii önünde taziyeleri kabul etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız