SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkanın Babası Kaza Kurbanı

A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube başkanı Sabri Akın'ın (fotoğraftaki) babası kaza sonucunda hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, kaza Fırat mahallesindeki bir inşaatta meydana geldi. Kazada aracın arka arkaya gelmesi sonucunda araç ile inşaat arasında sıkışan Yusuf Akın'ın kazaen hayatını kaybettiği öğrenildi.

Akın'ın cenazesi kalabalık bir topluluğun katılımı ile Hanımınçiftliği kasabasında toprağa verildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polisin, aracın şoförü 34 yaşındaki S.Y. ile 41 yaşındaki Ş.A. adlı inşaat müteahhidini gözaltına aldığı öğrenildi.

Kazayla ilgili olarak Polis Vukuat Raporu'nda şu bilgi verildi:

"07.12.2008 günü düşme neticesi yaralanma iddiası ile M. D. H’ne getirilen Y. A. yapılan ilk müdahalenin ardından sevk edildiği T.Ö.T.M’de hayatını kaybetmiş, olayla ilgili yapılan tahkikatta yukarıda belirtilen adresteki inşaata tuğla getiren S. Y. sevk ve idaresindeki 44 FN *** plaka sayılı kamyon ile geri geri manevra yaptığı sırada şahsın kamyon ile duvar arasına sıkışması sonucu yaralandığı tespit edilmiş, olay ile ilgili günün otopsi savcısına bilgi verilmiş olup, tahkikata devam edilmektedir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız