SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkanın Babası Öldü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Kurucaova Belediye Başkanı Mehmet Karakaş'ın babası, AKP İl Başkan Yardımcısı Mahmut Üner Özer'in iki yakını, Avukat Hakan Omaç'ın ve Turan Emeksiz 77'liler Derneği yöneticisi Orhan Yaman'ın babası vefat etti.

BAŞKANIN BABASI..
Doğanşehir ilçesi Kurucaova Belediye Başkanı Mehmet Karakaş'ın babası Osman Karakaş (90) vefat etti. Rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden Osman Karakaş'ın cenazesi Kurucaova Beldesi'nde toprağa verildi.

ÖZER'İN YAKINLARI..
AKP Malatya İl Başkan Yardımcısı Mahmut Üner Özer'in amcası oğlu Öner Özer ile teyzesinin eşi Ahmet Ördek vefat etti.

Kalp krizi sonucu hayatanı kaybeden Şoförler ve Otomobilciler Odası eski Başkanı Abdullah Özer'in oğlu olan Öner Özer (50), Battalgazi ilçesi Karababa Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Ahmet Ördek'in (71) cenazesi ise Yeşiltepe Şehir Mezarlığı'nda öğlen namazını mütekip kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. Cenaze namazlarına AKP Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin ile AKP'li yöneticiler, Özer ve Ördek aileleri katıldı.

AVUKAT OMAÇ'IN BABASI..
MHP İl Başkan Yardımcısı Avukat Hakan Omaç'ın babası da vefat etti. Akciğer kanseri tedavisi görmekte iken 63 yaşında vefat eden emekli öğretmen merhum Halit Omaç toprağa verildi.

YAMAN'IN BABASI..
Turan Emeksiz 77'liler Derneği yöneticilerinden Orhan Yaman'ın 75 yaşındaki babası Abuzer Yaman da, geçirdiği kalp krizi sonucu tedavi görmekte olduğu Turgut Özal Tıp Merkezi'nde vefat etti ve Şehir Mezarlığı'nda defnedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız