SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkanın Bayram Dilekleri

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:39:35
Başkanın Bayram Dilekleri
A- A+ PAYLAŞ

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk vatandaşlarla bayramlaştı.

Yazıhan'da bayramların en güzel şekilde yaşanması için gerekli tüm çalışmayı yaptıklarını ifade eden Başkan Nevzat Öztürk, “İslam alemi olarak, manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklayan bir Kurban Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Ülke olarak birlik ve beraberliğe, kaynaşmaya ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramlarını tebrik ediyor Kurban Bayramı’nın tüm milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşının dinmesine vesile olmasını diliyorum. Ülkemizin birliğine, beraberliğine ve büyümesine kast etmiş olan terörün son bulmasını niyaz ediyorum'' dedi.

Kurban Bayramı süresince belediye ekiplerinin aralıksız çalıştığını belirten Öztürk, “Kurban bayramı süresince emeği geçen bütün belediye personelimize teşekkür ediyorum. Yazıhan Belediyesi olarak halkımız için en iyi hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile vatandaşlarımızın ve tüm hemşerilerimizin kurban bayramlarını tebrik ediyorum. Bayramlar bayram gibi yaşanmalıdır. Büyükler ziyaret edilmelidir, hastalar ve yaşlılar ziyaret edilmelidir. Komşular ile bir araya gelinmelidir. Kesilen kurbanlar paylaşılmalıdır. Bu nedenle en güzel bayramın Yazıhan da yaşanılacağına yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Öztürk Cumhuriyet Parkında düzenlenen bayramlaşma merasiminde vatandaşlarla bayramlaşıp sohbet etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız