SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkanın Gözyaşları

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın annesi Arefe Çakır toprağa verildi. Cenaze törenine yaklaşık 4 bin kişi katıldı.

Geçirdiği rahatsızlık sonucu Cuma günü vefat eden Arefe Çakır (77), şehir mezarlığında kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Cenaze törenine, Çakır'ın ailesi ve yakınları, Vali Ulvi Saran, Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık, İhsan Koca, Fuat Ölmeztoprak, 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hasan Fehmi Canan, 7.Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Yılmaz Özkan, 2.Ordu İdari Kurmay Yarbaşkanı Kurmay Albay Necdet Tuna, ESOB Başkan Vekili Orhan Özbek, ESKKK Başkanı Ali Evren, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, bazı siyasiler, Malatya Belediyesi eski başkanlarından Seyhan Semercioğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri, Malatyaspor kulüp yöneticileri, Malatya Belediyespor yönetim, teknik heyet ve futbolcuları, oda ve dernek başkanları, belediye çalışanları, çok sayıda basın mensubu ve vatandaş katıldı.

Cenaze namazı sonrası Arefe Çakır, defnedilmek üzere aile mezarlığına götürülürken, belediye başkanı Ahmet Çakır da, cenaze arabasına binerek, annesine son yolculuğunda eşlik etti.

Annesinin toprağa verildiği anda belediye başkanı Ahmet Çakır gözyaşlarını tutamadı.

Bu arada Çakır'ın annesinin cenazesiyle birlikte ANAP eski Merkez ilçe başkanlarından Şemsettin Tosik'in amcası 78 yaşındaki Memet Tosik'in de cenaze namazı kılındı ve Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız