SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başkanın Ricasıyla Yapacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:18:40
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, ilçe sınırları içerisindeki mahalle, cadde ve sokaklarda devam eden asfaltlama çalışmaları kapsamında TOKİ Bölgesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Başkan Polat, “ FEDAŞ buranın aydınlatmasını yapacak, alt yapı çalışmaları tamamladıktan sonra bizde asfaltlama çalışmasına başlayacağız” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar ve FEDAŞ İl Müdürü Taylan Ağca ile birlikte TOKİ Bölgesinde Basın, Şehit ve Gaziler için yaptırılan sitenin etrafında incelemelerde bulunan Başkan Polat, mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi.

BAŞKAN POLAT,” ALT YAPI ÇALIŞMALARI BİTTİĞİ ANDA BİZDE ASFALTLAMA İŞİNE BAŞLAYACAĞIZ”

İlçe sınırları kapsamında devam eden asfaltlama ve yol açma çalışmaları kapsamında haftalık inceleme çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Başkan Polat, “ Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizin sürdürdüğü yol açma ve asfaltlama çalışmaları için saha çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. İlçenin birçok yerinde gerek fınısher ile çalışan ekiplerimiz gerekse de yol açma, serim ve tamirat işlemlerini yapan ekiplerimizin son çalışmalarını takip etmek için incelemelerde bulunduk. TOKİ bölgemizde Basın, Şehit ve Gaziler için yaptırılan sitenin etrafını inceliyoruz. Buraya yaz döneminde taşınmalar başlamıştı, MASKİ çalışmalarını tamamladı. FEDAŞ İl Müdürümüzde şu anda burada ışıklandırmayla ilgili çalışmaları yapacaklar. Buranın alt yapısına yönelik çalışmalar tamamladıktan sonra bizde asfaltlama işlerini yapacağız” dedi.

FEDAŞ İL MÜDÜRÜ AĞCA,”BAŞKANIMIZIN RİCASIYLA AYDINLATMAYI 2015 YILI İÇİNDE YAPACAĞIZ”

( FEDAŞ) Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Malatya İl Müdürü Taylan Ağca ise,” Vatandaşlarımızdan gelen şikayet ve talepleri arkadaşlarımız tarafından değerlendiriliyor çözümlerimizde bizim yatırım planlamalarımız doğrultusunda yapıldığı için bizde buna uygun olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bölgeyle ilgili aydınlatma talebi tarafımıza ulaştı, komisyonda çıkan kararda da yatırım planlı olarak ta 2016’da değerlendirilecekti, tabi ki bölgedeki vatandaşlarımız mağdur olmaması içinde Başkanımız Hacı Uğur Polat’ın ricasıyla 2015 yılı içerisinde buranın çalışmasını yapıp tamamlayacağız ve bölgeyi aydınlatmış olacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız