SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başkanın Selamı Var"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:06:08
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nca semt konaklarında sürdürülen TEOG hazırlık kurslarında başarı gösteren öğrencilere, düzenlenen programla ödül verildi.

Büyükşehir Belediyesi Özalper Semt Konağı’nda gerçekleştirilen programda konuşan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay, öğrencileri hayata hazırladıklarını belirtti. Bu süreçte en az eğitimciler kadar velilere de büyük sorumluluk düştüğünü kaydeden Gençay, “Öğretmen arkadaşlarımızın gösterdiği özverinin iki katını siz velilerimizin göstermesi gerekiyor. Çocukların eğitiminde öğretmenlerimiz kadar velilerimizin de çaba göstermesi gerekiyor” dedi. 

Gençay, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın şehrimizin fiziki imarının yanısıra insanı merkeze alan sosyal yatırımlara da büyük önem verdiğini vurgulayarak “Sayın Başkanımızın direktifleri doğrultusunda semt konaklarımızda ve çok amaçlı sosyal tesislerimizde hizmetlerimiz artarak devam edecektir” diye konuştu.

Gençay, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın selamlarını ilettiğini de ifade etti.

Öğrenciler tarafından çeşitli şiirlerin okunduğu programda daha sonra ödüller verildi. Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin 5 semt konağı ile 2 eğitim merkezinde olmak üzere 7 merkezde yürütülen TEOG hazırlık kurslarına devam eden 5.6.7.8. sınıf öğrencilerinden Türkiye geneli yapılan deneme sınavında birinci olanlara başarı belgesi ile çeşitli ödüller takdim edildi. 

Toplamda 28 öğrencinin ödüllendirildiği programda, Kültür ve Sosyal İşleri Daire Başkanı İhsan Gençay, Kültür ve Eğitim Şube Müdürü Mükremin Yağbasan ile öğrenci velileri de hazır bulundu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız